LADY STELLA MESOCOMPLEX IZDELKI IN MESOVITAL SERUMI

Elektroporacija ali brezigelna mezoterapija je najbolj učinkovita metoda s katero na neinvaziven način dosežemo, da snovi prodrejo v globlje plasti kože. Aparat za mezoterapijo s posebnimi radiofrekvenčnimi valovi na površini kože povzroči, da se med celicami naredijo kanalčki skozi katere kozmetične sestavine lažje prodrejo v medcelične prostore. Med tretmajem se stranka lahko sprosti, saj sam tretma ne predstavlja bolečin.

Izdelki LadySTELLA MesoComplex, ki so primerni za nego obraza in telesa so bili razviti za uporabo s kozmetično napravo IB-9090 STELLA BeautDerm. Vsebujejo klinično čiste in biološko aktivne sestavine. 90% koncentrirano aktivnih snovi deluje neposredno v celicah. Ta metoda je veliko bolj  učinkovita od drugih metod za pomlajevanje in učvrščevanje kože ter  anticelulitnih tretmajev.

Linija LadySTELLA MesoVital je zelo učinkovita kot dodatek pri mezoterapiji ali drugih kozmetičnih tretmajih. Rezultati so vidni takoj po uporabi.

BREZIGELNA MEZOTERAPIJA (ELEKTROPORACIJA) ZA OBRAZ VRAT IN DEKOLTE:

-          FACE CONTOUR BASIC GEL
MesoComplex FACE CONTOUR

Gel za obraz s pomlajevalnim učinkom z vsebnostjo kolagena, elastina in ceramidov

Kolagen, elastin in ceramidi v visokih koncentracijah stimulirajo naravno obnovo kože. Na ta način upočasnimo kronološke procese staranja. Kolagenska mreža se obnovi in koža postane čvrstejša in bolj mladostna. Ne vsebuje konzervansov in aditivov. Lahko se uporabi v kombinaciji z elektroporacijo, iontoforezo ali ultrazvokom.
Uporaba: Face contour  basic gel uporabi po nanosu ampule!

-          AMPULE

MESOCOMPLEX Face contour

MesoComplex YOUTH ACTIVE ampule z matičnimi celicami jabolka za vse tipe kože po 35 letu starosti.
Vsebuje Acerolo in Vitamin C

Ampule vsebujejo 10%  koncentrat matičnih celic Švicarskega jabolka z acerolo in Vitaminom C. Matične celice jabolka so edinstvena in revolucionarna sestavina izdelka, katera dokazano poveča dejavnost in vitalnost naših celic. Ohranja samoobnovitveno zmogljivost, elastičnost in čvrstost kože. Učinkovito upočasnjuje procese staranja in vidno zmanjšuje globoke gube. Acerola spodbuja nastajanje kolagena in ima antioksidativne in anti-age učinke. Končni rezultat je vidno lepša in mlajša koža. Primerna je za sočasno uporabo pri mezoterapiji, iontoforezi in ultrazvoku. Ne vsebuje parafina, parabenov ali umetnih barvil.

MESOCOMPLEX youth active

MesoComplex REVITAL 3R+ ampule za dehidrirano, mastno in utrujeno kožo
Vsebujejo liposome, Hialuronsko kislino, Vitamin C ter cvetlični med

Ampule vsebujejo 10% biotehnološko pridelano hialuronsko kislino z liposomi, naravnim cvetličnim medom, acerolo in vitamin C. Zelo dober efekt dobimo pri dehidrirani, mastni in utrujeni koži, saj spodbuja sintezo kolagena. Poživi in nahrani zgornje plasti kože. Hialuronska kislina je glavna sestavina kože, ki ji zagotavlja stalno vlago, koža postane mlajša in bolj napeta.

 MESOCOMPLEX revital 3R

MesoComplex SUPERLIFT ampule za zrelo kožo
Argireline sestavina z učinkovitostjo botoksa

Visoko aktivna sestavina Argireline v 10% koncentraciji učinkovito zmanjšuje globoke in številne drobne gubice na obrazu izboljšuje stanje kapilar in prepreči krčenje obraznih mišic. Z močno efektivnimi sestavinami desežemo botox učinek brez uporabe igle. V 30 dneh uporabe lahko globoke gubice zmanjša kar za 60%.

MesoComplex Super Lift

MesoComplex PURE CONTROL ampule za mešano in mastno kožo
Vsebuje olje čajevca, nanolipide ter omega 3 in omega 6 maščobne kisline

Ampule vsebujejo 10% koncentrat olja čajevca, obogatenega z omega 3 in omega 6 esencialnimi maščobnimi kislinami, ki so bile izolirane s pomočjo nanotehnologije iz olja črnega ribeza. Ciklodekstrin varuje olje čajevca pred oksidacijo in odpravlja neprijeten vonj. Učinkovito zmanjšuje izločanje sebuma, deluje antibakterijsko, oži pore. Nanolipidna sestavina zavira procese staranja in ponovno vzpostavi ravnovesje v koži. Rezultat tega je sveža in matirana površina kože.
Navodila za uporabo ampule + Basic gel:

Za obraz + dekolte:
Najprej očisti kožo, naredi piling in dezinficiraj.

-          Metoda 1:
6 ml face contour gelu dodaj ampulo nastalo zmes nanesi na obraz in dekolte. Nato s pomočjo ultrazvoka ali iontoforeze izvajaj krožne gibe.

-          Metoda 2:
Za bolj vidne rezultate zmešaj 3ml Lady Stella MesoComplex Face Contour rejuvenating face gel s 3ml Meso Complex ampulo, katera ustreza tipu stankine kože. Nato s pomočjo ultrazvoka ali iontoforeze izvajaj krožne gibe.

-          Metoda 3:

3 ml face contour gela nanesi na tretiran predel. Po nanosu gela dodaj 3 ml Meso Complex ampule in s pomočjo ultrazvoka ali iontoforeze izvajaj krožne gibe.

Pred uporabo ampulo vedno pretresi.

Opozorila: Upoštevaj navodila glede dezinfekcije opreme in kože. Kontraindicirana je uporaba izdelka na oboleli in poškodovani koži Prepovedano je vbrizgavanje sestavin z iglo. Roll-on steklenička in pipeta sta samo za enkratno uporabo.

Potek tretmajev: Med enim in drugim tretmajem je potrebno počakati 72 ur. Vedno je pred tretmajem potrebno narediti analizo stanja kože. Za dosego bolj vidnih rezultatov se priporoča uporaba MesoVital serumov že med samimi tretmaji. Ampule so primerne za sočasno uporabo ultrazvoka ali iontoforeze.

 MESOCOMPLEX Pure control

 

BODY CONTOUR BASIC GEL

MesoComplex BODY CONTOUR

Gel za oblikovanje telesa vsebuje kofein, L-karnitin, Centella asiatica

 

Vsebuje kofein, L-karnitin, Centella asiatica. Kofein pomaga pri mobilizaciji maščobnih kislin iz tkiva, L-carnitine pa spodbuja izgorevanje maščobnih kislin. Cantella asiatica povečuje proizvodnjo kolagena in elastina zaradi tega se zmanjša nastanek celulita, koža pa postane čvrstejša in bolj gladka. Izdelek se uporablja pri tretmajih za oblikovanje telesa. Ne vsebuje konzervansov ali aditivov. Uporablja se z aparati za elektroporacijo, iontoforezo in ultrazvok.

Navodila za uporabo: Pred tretmajem naredi piling in dezinficiraj kožo. MesoComplex Body shaping gel daj v roll-on stekleničko nato ga vstavi v aparat za izvajanje mezoterapije. Gel se bo s pomočjo aparata enakomerno nanesel na kožo. Za posamezni del telesa potrebujemo 10 ml gela.

Opozorila:. Upoštevaj navodila glede dezinfekcije opreme in kože. Kontraindicirana je uporaba izdelka na oboleli in poškodovani koži. Prepovedano je vbrizgavanje sestavin z iglo. Roll-on steklenička in pipeta sta samo za enkratno uporabo.

Potek tretmajev: Med enim in drugim tretmajem je potrebno počakati 72 ur. Vedno je pred tretmajem potrebno narediti analizo stanja kože.

 MESOCOMPLEX body contour

MESO VITAL SERUMI

Močno koncentrirani serumi za dosego spektakularnih rezultatov.  Zadošča uporaba seruma že v majhnih količinah.

Področja nanosa:

-          za profesionalno uporabo:

se priporoča na koncu tretmaja, pri krioterapiji, ultrazvoku ali iontoforezi

-          za domačo uporabo:

za doseganje boljših rezultatov se priporoča uporaba serumov v času med dvema tretmajema

 

MesoVital YOUTH ACTIVE

Mladostni serum z matičnimi celicami jabolka za vse tipe kože po 35. letu starosti

Matične celice jabolka, hialuronska kislina, klorofil, vitamin C

 

Revolucionaren serum z matičnimi celicami jabolka spodbuja aktivnost naših lastnih kožnih celice s čimer zmanjšamo gubice in se učinkovito bojujemo proti staranju. Vsebuje s kisikom bogat klorofil, ki je pomemben za tvorbo epitelija in obnovo celic. Bogat s hialuronsko kislino in kolagenom zavira procese staranja. Rezultat tega je bolj napeta, mlajša in svilnato gladka koža. Serum se uporablja skupaj z ultrazvokom, da vzdržujemo aktivnost kožnih celic. Ne vsebuje parafina, parabenov ali umetnih barvil.

 

MesoVital PURE ACTIVE

Čistilni acne stop serum za mešano in mastno kožo

Vsebuje ciklodekstrin in olje čajevca

 

Učinkovito zmanjšuje nastanek sebuma deluje močno antibakterijsko, protivnetno, oži pore in ohranja normalen pH kože ter zmanjšuje težave z mastno kožo. Z uporabo dosežemo lepo matirano površino kože. Ne vsebuje parabena, sintetičnih barvil in dišav.

 MESOVITAL pure active

Meso Vital HYDRO ACTIVE

Vlažilni serum za dehidrirano kože z vsebnostjo uree in hialuronske kisline

 

Serum z intenzivno vlažilnim in anti-age učinkom vsebuje hialuronsko kislino, ki je ključna sestavina za vlaženje kože. Urea ima vlogo mehčanja kože. S pomočjo seruma dosežemo, da koža absorbira večje količine vode. Ob enem pa zagotavlja polnost in elastičnost kože, ter učinkovito zmanjša gube.

 MESTOVITAL hydro active

MesoVital AGE ACTIVE

3R+ serum za obnavljanje celic za vse tipe kože s kolagenom in nanolipidi

 

Serum z intenzivnim obnovitvenim, vlažilnim in anti-age učinkom je obogaten s kolagenom ter omega 3 in 6 esencialnimi maščobnimi kislinami. Z nastajanjem novih prožnih vlaken zmanjšujemo znake staranja in težav zaradi preobilnega izpostavljanja soncu. Koža je po uporabi gladka in mladostna. Izdelek ne vsebuje parabena in sintetičnih barvil.

 MESTOVITAL Age active 3R

MesoVital LIFT ACTIVE

Serum z učinkom botoksa za mešano kožo z vsebnostjo argirelina in ceramidov

 

Serum  proti gubam z botoks učinkom je eden izmed izdelkov, ki je na samem vrhu kozmetične industrije. Argireline je učinkovita sestavina, ki  zavira krčenje obraznih mišic ter učinkovito zmanjšuje številne drobne  in globoke gubice na obrazu, okrog oči in okoli ust. Zaradi  visoke vsebnosti ceramidov koža postane svilnata in vidno mlajša. Izdelek ne vsebuje parabenov in sintetičnih barvil.

Uporaba: Na očiščeno kožo s predhodno narejenim pilingom apliciraj 3-4 kapljice seruma in ga nežno s prsti vmasiraj v kožo. Serum se lahko nanese tudi pred masko. Uporablja se v kombinaciji z ultrazvokom ali iontoforezo.

 MesoVital LIFT ACTIVE botox

MESOVITAL LINIJA Z MATIČNIMI CELICAMI JABOLKA 35+

 

MesoVital YOUTH ACTIVE

Mladostno aktivna obrazna krema za vse tipe kože po 35. letu starosti

Vsebuje matične celice jabolka, ognjičevo olje, olje groznih pečk, ureo, ceramide in karitejevo maslo.

 

Krema vsebuje rastlinske matične celice pridobljene iz Švicarskega jabolka. S tem spodbudimo lastne kožne celice k samoobnovi, s čimer zmanjšamo gubice in zagotovimo elastičnost kože. Obogatena je z oljem ognjiča, groznih pečk, uree, ceramidi in vitaminsko bogatim karitejevim maslom. Z redno uporabo dosežemo, da naša koža postane čvrstejša in vidno pomlajena. Ne vsebuje parafina, parabenov in umetnih barvil.

 MESOVITAL youth active

MesoVital YOUTH ACTIVE

Mladostno aktivna krema za okrog oči, primerna za vse tipe kože po 35. letu starosti

Vsebuje matične celice jabolka, Q10, olje pšeničnih kalčkov, karitejevo maslo in šentjanževo olje

 

Krema je primerna za vsakodnevno nego občutljive kože. Vsebuje matične celice izredno redkega Švicarskega jabolka. Z njimi dosežemo učinkovito zmanjšanje globokih gub in počasnejše staranje kože. Obogatena je z oljem pšeničnih kalčkov in koencimom Q10. Ne vsebuje alergenih dišav, parafina in parabena.

Navodila za uporabo: kremo nanesi okrog oči in jo nežno vmasiraj v kožo.

MesoVitaal YOUTH ACTIVE 

MesoVital YOUTH ACTIVE

Mladostno aktivna kremna maska za vse tipe kože po 35. letu starosti

Vsebuje matične celice jabolka, klorofil, vitamin E in nanolipide

 

Glavna sestavina je PhytoCellTec Mallus Domestica z liposomi matičnih celic jabolka, ki spodbujajo obnovo naših lastnih matičnih celic kože. Koža postane bolj čvrsta, napeta in navlažena, zmanjšajo se tudi številne globoke gube. S kisikom bogat klorofil učinkuje proti staranju. Vsebuje tudi hranljiv vitamin E. Z redno uporabo postane koža bolj prožna in čvrsta. Ne vsebuje parafina in parabenov.

Navodila za uporabo: enakomerno nanesi masko na očiščen obraz in dekolte. Po 15 minutah jo odstrani. Lahko se uporabi skupaj z ultrazvokom.

MesoVital YOUTH ACTIVE