1-219 Wellness stol s spominsko peno, ki ne vpija vlage

1-219 Wellness stol s spominsko peno, ki ne vpija vlage

Brez DDV: 1.280,00 € Z DDV: 1.561,60 €

Wellness stol visoke kvalitete, izdelan v Evropi.

Dimenzije: 190x69x43cm


Konstrukcija stola: les (bukev), 1. razred


Oblazinjenje: po želji


Barva oblazinjenja: po žeji

Rok dobave za wellness stol je v standardni obliki do 20 dni, za drugačne želje in različice ter večja naročila spa miz pa je rok malo daljši.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 36.97 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Kozmetični stol je izdelan po najvišjih standardih našega podjetja ART-PE.


Wellness stol je izdelan iz lesa, natančneje bukve in spada v sam kakovostni vrh wellness stolov. Sama lesna konstrukcija je trdna in stabilna, na podnožju je sestavljena iz dveh delov, ki jo povezujejo letvice za najboljšo stabilnost in razporeditev teže. Nosilnost našega stola je zato kar 160kg, medtem ko sam tehta le 30kg, kar je dovolj, da med uporabo ostane fiksen na mestu.

Sedalo je oblazinjeno in napolnjeno s spominsko peno, zato se pri vsaki uporabi prilagodi obliki telesa in se po uporabi vrne v prvotno stanje. Naslonjalo je anatomsko oblikovano in omogoča optimalno podporo vašemu hrbtu ter ga drži v pravilnem položaju med sedenjem. Za sedalni in hrbtni del to pomeni popolno udobje in razbremenitev.

Uporablja se ga lahko v wellness tretmajih ali za sprostitev ob bazenu, idealen pa je tudi v solnih sobah, ker se vlaga vanj ne vpije.

Višina stola je 43cm, za najboljše udobje pri ležanju pa je dolžina kar 190cm, širina pa 69cm.

Vsak naš ekskluzivni kozmetični stol je izdelan posebej, z najvišjo mero pozornosti pri kvaliteti in za dolgoročno uporabo v wellness in kozmetični salonih ter spajih.

Rok dobave za masažno mizo je v standardni obliki do 20 dni, za drugačne različice in večja naročila spa miz pa je rok malo daljši.


 Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...