1-226 Dvodelna masažna kozmetična miza

Opremite salon z estetsko dovršeno in trpežno opremo Soleni >>
✅ Izdelano v Nemčiji   ✅ Obročno plačilo do 12.000 eur  ✅ Garancija: 3 leta

1-226 Dvodelna masažna kozmetična miza

Brez DDV: 1.900,00 € Z DDV: 2.318,00 €
  • Kupite 3 za 1.700,00 € (2.074,00 € vklj. ddv) na kos in prihrani 11%
  • Kupite 6 za 1.500,00 € (1.830,00 € vklj. ddv) na kos in prihrani 22%

Anatomsko masažna kozmetična miza z električno nastavljivo višino in naslonjalom, izdelana v Evropi. Možnost prilagoditve višine mize in nastavljivega vzglavja.

Dimenzije: 191x75x66-84cm Oblazinjenje: Eko usnje

Ker izdelke iz serije Exclusive delamo po naročilu kupca, so možne manjše prilagoditve na posameznih masažnih mizah.

Rok dobave za multi-funkcionalni stol je v standardni obliki do 20 dni, za drugačne različice in večja naročila spa miz pa je rok malo daljši.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 54.82 € Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Masažna miza je izdelana po najvišjih standardih našega podjetja ART-PE. Vsaka naša ekskluzivna kozmetična miza je izdelana posebej, z največjim poudarkom na detajlih za dolgoročno uporabo v wellness in kozmetični salonih ter spajih.

Njena anatomska oblika, stabilnost in udobnost to kozmetično mizo delajo idealno za tretmaje telesa, sproščanje, wellness in kozmetične tretmaje. Za lažje in nemoteno delovanje brez zatikanja ima naša wellness miza električno nastavljivo vzglavje in nastavljivo višino do 84 cm, kar je idealno za raznolike tretmaje in sproščanje po želji. Sama miza je dolga kar 191 cm, široka pa 75 cm, kar je idealno za maksimalno razvajanje.

Podnožje je trdno in fiksno, nogice na podnožju podstavka pa zagotavljajo mizi izjemno stabilnost, hkrati pa si lahko do potankosti uravnavate ravnino v primeru neravnih tal. Enostavno si lahko nastavite tudi željeno delovno višino z električno nastavitvijo.

Blazina je iz spominske pene, zato se pri vsaki uporabi prilagodi vaši obliki telesa in se po uporabi vrne v prvotno stanje. Za vaše telo to pomeni popolno udobje in razbremenitev. Sedalni del je dolg 130 cm, zgornji nastavljivi dela pa 60 cm,

Kozmetična miza ima tudi luknjo za glavo pri masaži. Vzglavna luknja v masažni mizi je zelo pomembna, saj tako stranki omogočimo večjo udobnost pri masaži in tretmajih, kjer je potreben položaj ležanja na trebuhu. Spominska pena, ki jo uporabljamo je izredno mehka in prijetna. Wellness miza pa ima tudi nastavek za glavo, da vam ob masaži in wellness ter spa tretmajih glava udobno počiva na mehki krožni blazini, prav tako napolnjeni s spominsko peno.

Ker kozmetične/spa izdelke iz serije Exclusive lahko izdelamo po naročilu kupca, so možne manjše prilagoditve na posameznih masažnih mizah.

Rok dobave za masažno mizo je v standardni obliki do 20 dni, za drugačne različice in večja naročila spa miz pa je rok malo daljši.


 Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...