1-227 Električno nastavljiva štiridelna masažna spa miza

1-227 Električno nastavljiva štiridelna masažna spa miza

Brez DDV: 1.900,00 € Z DDV: 2.318,00 €
  • Kupite 3 za 1.700,00 € (2.074,00 € vklj. ddv) na kos in prihrani 11%
  • Kupite 6 za 1.500,00 € (1.830,00 € vklj. ddv) na kos in prihrani 22%

Anatomsko masažna štiridelna kozmetična miza z električno nastavljivo višino in naslonjalom, izdelana v Evropi.
Možnost prilagoditve višine mize in nastavljivega vzglavja.


Dimenzije:190x78x65-85cm
Teža: 100kg
Nosilnost: 300kg
Barva blazine: Bela (opcijsko tudi druge barve)
Oblazinjenje: Eko usnje


Rok dobave za masažno mizo je v standardni obliki do 20 dni, za drugačne različice in večja naročila spa miz pa je rok malo daljši.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 54.82 € Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Masažna miza je izdelana po najvišjih standardih našega podjetja ART-PE. Vsaka naša ekskluzivna kozmetična miza je izdelana posebej, z največjim poudarkom na detajlih za dolgoročno uporabo v wellness in kozmetični salonih ter SPA salonih. Njena stabilnost in uravnoteženost ter udobje jo opisujejo kot odlično za vse vrste masažnih, kozmetičnih, spa tretmajev in tretmajev za nego telesa.

Za lažje in nemoteno delovanje brez zatikanja ima naša wellness miza električno nastavljivo vzglavje in nastavljivo višino do 84 cm, kar je idealno za raznolike tretmaje in sproščanje po želji. Sama miza je dolga kar 190 cm, široka pa 75 cm, kar je idealno za maksimalno razvajanje.

Podnožje je trdno in fiksno, nogice na podnožju podstavka pa zagotavljajo stolu stabilnost, hkrati pa si lahko do potankosti uravnavate ravnino v primeru neravnih tal. Enostavno si lahko nastavite tudi željeno delovno višino z električno nastavitvijo.

Blazina je iz spominske pene, zato se pri vsaki uporabi prilagodi vaši obliki telesa in se po uporabi vrne v prvotno stanje. Za vaše telo to pomeni popolno udobje in razbremenitev. Sedalni del je dolg 130 cm, zgornji električno nastavljivi po višini pa 60 cm. Sedalni del se razdeli še na dve blazini, ki udobje samo še povečata, lahko se rahlo dvigneta in popolnoma prilagodita po telesu, kar je idealno za različne kozmetične in wellness tretmaje.

Kozmetična miza ima tudi luknjo za glavo pri masaži. Vzglavna luknja v masažni mizi je zelo pomembna, saj tako stranki omogočimo večjo udobnost pri masaži in tretmajih, kjer je potreben položaj ležanja na trebuhu. Spominska pena, ki jo uporabljamo je izredno mehka in prijetna za odtis.

Osnovna barva mize je bela, po želji pa se lahko odločite tudi za kakšno drugo barvo.
Ker kozmetične/spa izdelke iz serije Exclusive lahko izdelamo po naročilu kupca, so možne tudi manjše prilagoditve na posameznih masažnih mizah.

Rok dobave za masažno mizo je v standardni obliki do 20 dni, za drugačne različice in večja naročila spa miz pa je rok malo daljši.


 Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...