1-228 Premium grelec brisač

1-228 Premium grelec brisač

Brez DDV: 810,00 € Z DDV: 988,20 €

Premium kozmetični grelec za večnamensko uporabo se uporablja za gretje brisač, segrevanje olja, preparatov za raznolike tretmaje in masažno vroče kamenje.

Dimenzije:44x35x57cm
Teža: 20kg
Indikator svetlosti
Kapaciteta: 20l
Individualna kontrola temperatur
Digitalni izbor točke segrevanja
Maximalna moč grelca: 2x600W
Napajanje: 220-250V, 50Hz


Rok dobave za masažno mizo je v standardni obliki do 20 dni, za drugačne različice in večja naročila spa miz pa je rok malo daljši.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 23.64 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Vrhunski grelec brisač, izdelan iz aluminija (škatla) in notranji del iz inoxa (segrevalec) je izdelan po najvišjih standardih našega podjetja ART-PE. Vsak naš kozmetični/wellness izdelek je unikaten, z največjim poudarkom na detajlih za dolgoročno uporabo v wellness in kozmetičnih salonih ter spajih.

Njegov edinstven dizajn lesnega dekorja pripomore, da se s svojo obliko in izgledom ujame v vsakem salonu z drugimi izdelki in preparati. Ker je razmerona majhen in po izgledu spominja na elegantno omarico, ga lahko postavite v vsak prostor.

Premium grelec je sestavljen iz držala za brisače in vroče kabine s segrevanjem zraka za olje, preparate za tretmaje in vrelo kamenje. Idealen za uporabi pri wellnesu in masažah in kozmetičnih posegih. Ima avtomatsko kontrolo temperature, ki se prilagaja in vzdržuje določeno temperaturo. Temperatura držala za brisače in segrevalec olja, preparatov in vrelega kamenja se kontrolirajo posamezno.

Podnožje je trdno in fiksno, nogice na podnožju podstavka pa zagotavljajo stabilnost, hkrati pa si lahko do potankosti uravnavate ravnino v primeru neravnih tal.

Kozmetični grelec pripomore, da lahko naredimo vrhunski tretma celega telesa, ki pripelje do nežne, gladke, prenovljene kože.


Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...