1-521 Ergonomski premium stol s kromiranim podnožjem proti rjavenju K10

1-521 Ergonomski premium stol s kromiranim podnožjem proti rjavenju K10

Brez DDV: 230,00 € Z DDV: 280,60 €

Ergonomski stol visoke kvalitete z anatomskim naslonjalom za hrbet.

Ergonomski stol je na voljo v beli barvi, po posebnem naročilu pa so možne tudi druge barvne kombinacije.


Ker izdelke iz serije Exclusive izdelamo po naročilu kupca, so možne manjše prilagoditve na posameznih stolih.


Rok dobave za ergonomski stol v standardni obliki do 20 dni, za drugačne različice in večja naročila pa je rok malo daljši.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 13.17 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Ergonomski kromiran stol s trdno, stabilno konstrukcijo, skupaj z anatomskim naslonjalom in nastavljivo višino, vam ponuja maksimalno možno udobje med sedenjem in razbremenitev za vaš hrbet, saj je izdelan po najvišjih standardih našega podjetja ART-PE.

Podnožje je stabilno, trdno in prevlečeno s kromom, tako da ni skrbi zaradi korozije ali potemnitve samega materiala. Zaradi možnosti vrtljivosti podnožja in še vsakega posameznega koleščka posebej ste še veliko bolj fleksibilni in dejavni.

Sedalo in naslonjalo sta oblazinjena in napolnjena s spominsko peno, zato se pri vsaki uporabi prilagodita vaši obliki telesa in se po uporabi vrneta v prvotno obliko. Oblazinjeno naslonjalo je anatomsko oblikovano in omogoča optimalno podporo vašemu hrbtu ter ga drži v pravilnem položaju pri sedenju.

Stol je nastavljiv po višini in se ga lahko regulira od 70 do 80 cm.

Vsak anatomsko oblikovani stol je unikaten, z najvišjo mero pozornosti pri kvaliteti in na detajle in za dolgoročno uporabo v wellness in kozmetičnih salonih ter spajih.

Ergonomski stol je na voljo v beli barvi, po posebnem naročilu pa so možne tudi druge barvne kombinacije. Ker izdelke iz serije Exclusive izdelamo po naročilu kupca, so možne manjše prilagoditve na posameznih stolih.

Rok dobave za ergonomski stol v standardni obliki do 20 dni, za drugačne različice in večja naročila pa je rok malo daljši.


 Dimenzije: 

  • premer sedala: 40cm 

  • premer podnožja: 60cm 

  • nastavljiva višina: 70-80cm 


 Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...