-10% na vse maske: kremne, gelne in peel off maske

-10% na vse maske: kremne, gelne in peel off maske

Akcija -10% na maske velja za spletne nakupe spodnjih mask na zalogi od 28.11. do 3.12.2017.
Popust se obračuna na blagajni.

Za več informacij pokličite 051 883 444 ali nam pišite na [email protected].

Peel off maske

PEEL OFF obrazne maske predstavljajo viden rezultat že takoj po uporabi – v 10 minutah. Različne vrste PEEL OFF mask vsebujejo v svoji sestavi sestavino alginat, ki je pridobljen iz morskih alg. Alginat maskam  omogoča hitro strjevanje in videz čvrste obloge na površini kože, poleg edinstvenih lastnosti pa koži zagotavlja večjo hidratacijo, izboljša regeneracijo in ji daje žametni občutek. Z uporabo lepotnih obraznih mask Lady Stella uspešno preprečujemo nastanek gubic, ravno tako pa jih uporabljamo pri specifično usmerjenih terapijah za odpravljanje aknaste, dehidrirane in občutljive kože, ki je nagnjena k nastanku vnetij. 

Uporaba mask je izredno enostavna in nadvse higienska saj se kot elastična guma enostavno odstrani iz kože. Zaradi hitrega in enakomernega nanosa je priporočljiva uporaba širokega silikonskega čopiča in silikonske skodelice, ki se po uporabi enostavno očistijo.  V primeru trdovratnejših težav s kožo priporočamo uporabo maske 2-3x na teden. Za ta namen so v podjetju Stella razvili tudi posebna manjša pakiranja mask v količini 6 g, ki so namenjena za podaljšano domačo uporabo.

Kremne in gelne maske

Kremne in gelne maske za obraz omogočajo intenzivno hranjenje in vlaženje kože saj vsebujejo visoko koncentrirane kozmetične učinkovine. Zaradi edinstvene formulacije se uporabljajo v kombinaciji z ultrazvokom, kar omogoča še učinkovitejše delovanje mask. Vsebnost vitaminov je posebej zaščitena saj se nahajajo v posebnih mikrokapsulah. Le-te varujejo občutljive vitamine pred oksidacijo in razgradnjo in omogočajo direkten nanos vitaminov na kožo.

Loading...