Brezigelna mezoterapija in multipolarna radiofrekvenca SK-300

Saloni, najemite diodni laser TrisCAM za trajno neboleče odstranjevanje dlak in navdušite stranke >>
Tretmaji se izvajajo skozi celo leto!

Brezigelna mezoterapija in multipolarna radiofrekvenca SK-300

970,00 €

Brez DDV: 636,07 € Z DDV: 776,00 €

Mezoterapija je postopek, kjer s pomočjo igel globinsko vnašamo v tkivo različne učinkovine, ki bistveno pripomorejo k spremembam na tkivu - zmanjšanje gubic, lepši ten, mladostniški videz. Pri brezigleni mezoterapiji je postopek enak, le da se namesto igel uporablja tehnologija. Naprava s posebnimi mikrotokovi poskrbi za vnos učinkovine v globino tkiva do nivoja celice.


 


Pozor: pri nakupu aparata dobite linijo izdelkov MESOCOMPLEX GRATIS.

Mezoterapija 

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 19.80 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Mezoterapija je postopek, kjer globinsko vnašamo biološko čiste učinkovine v globino tkiva in tako dosežemo takojšnje rezultate za: 

  • zmanjšanje gubic,
  • Mezoterapijalepši ten kože
  • večjo elastičnost in čvrstost kože
  • posvetlitev pigmentov, 
  • zmanjšanje celulita ter
  • glajenje - zmanjšanje podbradka.

     

Pri tem je zelo pomembno, da uporabite le posebno kozmetiko, ki je namenjena mezoterapiji. Izdelki za mezoterapijo so razviti posebej za različne oblike reševanja nečistih stanj kože, biti morajo popolnoma biološko čiste učinkovine.
V naši ponudbi imamo v ta namen kozmetiko Stella, linija MESOCOMPLEX, ki je namenjena izključno profesionalni uporabi. (za cene ali nakup teh izdelkov je obvezna registracija).

Naprava za brezigelno mezoterapijo deluje na principu elektroporacije. Na ta način dosežemo globinski vnos učinkovin direktno v globino tkiva.
S to napravo dosežemo do nivoja tkiva 1mm kar 10x večjo penetracijo, v primerjavi s klasičnim ionskim doziranjem (površinski nanos).
Do globine 4mm v tkivu pa je penetracija kar 27x večja, zato edino na ta način dosežemo takojšen in dolgotrajen učinek za različna stanja tkiva. 

brezigelna mezoterapijaDruga vključena tehnologija je radiofrekvenca, natančneje multipolarna radiofrekvenca, ki se lahko uporabi tako na obrazu, kot na telesu.
Radiofrekvenca je tehnologija, s katero dosežemo globinsko segrevanje podkožnega tkiva. S tem bistveno pospešimo tvorbo kolagena in elastina. Izboljša se ten kože, čvrstost, bistveno se zmanjša podbradek in celulit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tukaj si lahko ogledate na katerih predelih in s kakšnimi gibi se izvaja postopek brezigelne mezoterapije:
gibi za mezoterapijo gibi za mezoterapijo.

 

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...