BBS Multi Care

Zadnji kos

Brez davka: 225,41 € Z davkom: 275,00 €

Prenosna naprava za izvajanje ultrazvočne, ionske in infrardeče terapije.

Opis izdelka

Prenosna naprava BBS Multi Care omogoča izvajanje ultrazvočne, ionske in infrardeče terapije.

Infrardeča terapija se uporablja v zdravstvu in kozmetiki že zelo dolgo. Že davno so ugotovili, da je sevanje infrardečih žarkov (IR žarek) zelo zdravilno. Je edini vir toplote, ki zaradi svoje valovne dolžine seže v globino kože in s tem povzroča globinsko toploto. Infrardeča terapija se uporablja za zdravljenje poškodb mišic in tkiv, za topljenje maščobe v tkivu, je odlična terapija za razstrupljanje (detox) telesa. S pomočjo infrardeče terapije dezinficiramo kožo, odpravljamo kožne gubice oziroma naredimo lifting.

Tretma z ultrazvokom je nepogrešljiv v kozmetičnem salonu, saj z njim odpravljamo manjše gube, izboljšujemo videz ''utrujene kože'' ter izboljšamo prekrvavitev v koži in podkožju. Ultrazvočna terapija je primerna za uporabo pri vsakem problemu s kožo. Energija ultrazvočnih valovov se pri absorbciji v kožo spremeni iz energije zvoka v toplotno energijo, kar stimulira kožo, pospešuje metabolizem ter stimulira krvni in limfni obtok.

Glavni namen ionske terapije je odstranjevanje toksinov (strupov). Pri ionski terapiji se s pomočjo ionov iz telesa in kože odstranjujejo toksini, kateri lahko povzročijo marsikatero težavo. Učinki ionske terapije pa so dezinfekcje kože, masaža kože za izboljšanje prekrvavitve ter lifting oziroma napenjanje kože.

Zaradi masažnega učinka je tretma še intenzivnejši in prispeva k temu, da koža lažje absorbira hranilne snovi.

Komplet vsebuje tudi UV stojalo, da lahko narpavo po vsakem tretmaju temeljito očistite.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Mnenja strank