BERRYWELL® 3% razvijalec - hidrogen za barve za trepalnice in obrvi | 61ml

Pri nakupu nad 150 eur
prejmeš delovne čevlje GRATIS

Akcija velja od četrtka, 4. 8. do četrtka, 11. 8. 2022


BERRYWELL® 3% razvijalec - hidrogen za barve za trepalnice in obrvi | 61ml

Brez DDV: 4,75 € Z DDV: 5,80 €

BERRYWELL® barve za trepalnice in obrvi se uporabljajo za poudarjanje naravnega videza  oči,  volumna in dolžine trepalnic. Barva trepalnic daje očem večjo vitalnost.


 So enostavne za uporabo – imajo kratek čas delovanja – držijo vse do 6 tednov. 

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

BERRYWELL® 3% razvijalec - hidrogen za barve za trepalnice in obrvi | 61ml.


Razvijalec - hidrogen se uporablja z različnimi BERRYWELL® paletami barv za trepalnice in obrvi:

Črna | št. 1,
Modro - črna | št. 2,
Modra | št. 2.2, 
Naravno rjava | št. 3,
Svetlo rjava | št. 3.1,
Grafitna | št. 4,
Kostanjeva | št. 5.1.


Pakiranje: 61ml.


Opozorila:
Vsebuje hidrogen peroksid. Hranite izven dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi. Nemudoma sperite z vodo, v kolikor izdelek pride v oči. Če vam izdelek pade na obleko ali kožo ga nemudoma sperite z vodo.  Nosite zaščitne rokavice. Ko enkrat izdelek vzamete iz embalaže ga ne vlivajte nazaj, saj lahko zelo majhne nečistoče vplivajo na stabilizacijo izdelka, napihnejo in razpočijo steklenico. Ne mešajte izdelka v kovinskih lončkih. Le za profesionalno uporabo. Hranite v hladnem in temnem prostoru ter ves čas v stoječem položaju!


Priprava in uporaba:

1)      Pred nanosom barve za trepalnice in obrvi temeljito očistite trepalnice in obrvi tako, da bodo brez vidnih ostankov olja.

2)      Zaščitete kožo pod očmi in na predelu zgornjih ličnic z zaščitno kremo. Tako boste zaščitili kožo in preprečili njeno obarvanje.

3)      Spodnjo stran zaščitnega papirčka namažite z zaščitno kremo in ga natančno položite od notranjega roba očesa, tik pod spodnjimi trepalnicami in vse do zunanjega roba očesa. Zaščitni papirček mora biti dobro in natančno nameščen blizu spodnjega roba trepalnic in brez vidnih gub.

4)      Prosite stranko naj zapre oči. Oči pa morajo ostati zaprte tudi skozi celotni postopek barvanja!

5)      Zmešajte BERRYWELL® barvo za trepalnice v razmerju 1:1 (uporabite trak barve v dolžini približno 2 cm in 10 kaplic razvijalca) z BERRYWELL® razvijalcem v BERRYWELL® stekleni skodelici. Mešajte barvno mešanico s pomočjo plastične palčke tako dolgo, dokler ne dobite kremaste teksture. Mešanica barve mora biti pripravljena tik pred uporabo.

6)      S pomočjo plastične palčke natančno nanesite barvo na trepalnice vse dokler trepalnice niso popolnoma in enakomerno prekrite z barvo.  

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 
Sestavine (INCI): Aqua, Hydrogen Peroxide, Ceteareth-7, Ceteth-5, Peg-2 Stearate, Potassium Lactate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Peg-40 Castor Oil, Sodium  Cetearyl Sulfate, Triethanolamine, Etidronic Acid.Odgovorna oseba: TITANIA® Fabrik GmbH 42489 Wülfrath, Germany

www.berrywell.de.
Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...