BERRYWELL® zaščitni papirnati trakovi za barvanje obrvi in trepalnic

BERRYWELL® zaščitni papirnati trakovi za barvanje obrvi in trepalnic

Brez DDV: 6,07 € Z DDV: 7,40 €

BERRYWELL® barve za trepalnice in obrvi se uporabljajo za poudarjanje naravnega videza  oči,  volumna in dolžine trepalnic. Barva trepalnic daje očem večjo vitalnost.


 So enostavne za uporabo – imajo kratek čas delovanja – držijo vse do 6 tednov. 


Pakiranje vsebuje 96 trakov.

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

BERRYWELL® zaščitni papirnati trakovi za barvanje obrvi in trepalnic.

Zaščitni papirčki služijo kot pomoč pri profesionalnem barvanju trepalnic. Zaščitni papirčki so narejeni iz posebnega papirja, ki se lepo prilagaja koži izpod spodnjih trepalnic. Absorbirajo odvečno barvno mešanico, zaščitijo kožo  in preprečijo pojav barvnih madežov na koži. Na spodnjo stran papirčka nanesite zaščitno kremo – nikoli ga ne namakajte z vodo, nato ga natančno prilagodite na področje spodnje veke, tik pod spodnje trepalnice. Po pretečenem času delovanja barvne mešanice  odstranite zaščitne papirčke v smeri stran od ličnic. Velik del barve ostane na zaščitnem papirju. Glejte navodila za uporabo  BERRYWEELL® barv za obrvi in trepalnice. Zaščitni papirčki se uporabljajo pri nanosu različnih BERRYWELL® barv za trepalnice in obrvi:
Črna | št. 1,
Modro - črna | št. 2,
Modra | št. 2.2,
Naravno rjava | št. 3,
Svetlo rjava | št. 3.1,
Grafitna | št. 4,
Kostanjeva | št. 5.1.


Priprava in uporaba:

1)      Pred nanosom barve za trepalnice in obrvi temeljito očistite trepalnice in obrvi tako, da bodo brez vidnih ostankov olja.

2)      Zaščitete kožo pod očmi in na predelu zgornjih ličnic z zaščitno kremo. Tako boste zaščitili kožo in preprečili njeno obarvanje.

3)      Spodnjo stran zaščitnega papirčka namažite z zaščitno kremo in ga natančno položite od notranjega roba očesa, tik pod spodnjimi trepalnicami in vse do zunanjega roba očesa. Zaščitni papirček mora biti dobro in natančno nameščen blizu spodnjega roba trepalnic in brez vidnih gub.

4)      Prosite stranko naj zapre oči. Oči pa morajo ostati zaprte tudi skozi celotni postopek barvanja!

5)      Zmešajte BERRYWELL® barvo za trepalnice v razmerju 1:1 (uporabite trak barve v dolžini približno 2 cm in 10 kaplic razvijalca) z BERRYWELL® razvijalcem v BERRYWELL® stekleni skodelici. Mešajte barvno mešanico s pomočjo plastične palčke tako dolgo, dokler ne dobite kremaste teksture. Mešanica barve mora biti pripravljena tik pred uporabo.

6)      S pomočjo plastične palčke natančno nanesite barvo na trepalnice vse dokler trepalnice niso popolnoma in enakomerno prekrite z barvo.  

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 
Odgovorna oseba: TITANIA® Fabrik GmbH, 42489 Wülfrath, Germany

www.berrywell.de.

Barva za trepalnice in obrvi. Barvanje trepalnic in obrvi.  

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...