CosmeticBright sistem za beljenje zob - razstavni eksponat

CosmeticBright sistem za beljenje zob - razstavni eksponat

1.450,00 €

Brez DDV: 900,82 € Z DDV: 1.099,00 €

Sistem za beljenje zob.
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 25.29 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis


COSMETIC BRIGHT

Beljenje zob s pomočjo svetlobe  – beljenje zob s hitrostjo svetlobe.


Vse kar potrebujte je posebna naprava, ki izgleda kot lučka, ki oddaja posebne svetlobne spektre svetlobe in ustnike za enkratno uporabo. Stranka vse opravi sama, zato za prodajo storitve ne potrebujete dodatnega osebja. Učinki s zelo dobri, rezultati so vidni že po prvem tretmaju. Tehnologija je najnaprednejša in večkrat patentirana, uporablja se v ZDA in v vseh državah Evrope.COSMETIC BRIGHT: za dih jemajoče zobe in prečudovit nasmeh.

Bleščeče beli zobje so poglavitni za prečudovit nasmeh. In prečudovit nasmeh naredi velik vtis…

Točno to pa je razlog zakaj se vse več ljudi odloča doseči bleščeče bele zobe in prečudovit nasmeh.

CosmeticBright nastavek je zmožen prav tega. Nastavek je narejen posebno za uporabo skupaj z BriteLite lučjo in omogoča, da se toplota in UV žarki razporedijo po zgornjih in spodnjih zobeh enakomerno skozi posebno odprtino. Toplota in UV žarki aktivirajo belilni gel in tako se belilni proces začne. Rezultat so bolj beli zobje po samo nekaj tretmajih.COSMETIC BRIGHT: Učinkovito beljenje še nikoli ni bilo tako enostavno, opravite ga kar sami.

CosmeticBright  je učinkovit nastavek v kombinaciji z UV svetlobo in ga lahko uporabljate sami saj je povsem varno in preprosto. Gel ne pronica iz nastavka kot pri nekaterih drugih belilnih sistemih. Beljenje zob je učinkovito, če tretma večkrat ponovimo in pustimo učinkovati dovolj časa. Tako se madeži na zobeh postopoma odstranijo, rezultat pa so čisti beli zobje, seveda odvisno od naravne obarvanosti zob posameznika, starosti in nabranih madežih skozi leta.Oglejte si še tri največkrat zastavljena vprašanjaVprašanje št. 1: Ali je beljenje zob škodljivo?

Odgovor:  Nedavne raziskave univerze Leuven so pokazala, da v primeru, če so zobje v normalnem stanju in zdravi, ne pride do nobenih stranskih učinkov na zobni sklenini. Prav tako CosmeticBright ustreza vsem zahtevam o doziranju belilnega sredstva, saj posebna formula preprečuje predoziranje. Prav tako ima pomembno vlogo tudi čas tretmaja, saj en tretma traja samo 20 minut.

Vprašanje št. 2: Ali lahko vsak pobeli svoje zobe?

Odgovor: Ne, vsak ne more beliti zob. Ljudje, ki so v mladih letih uporabljali sitem kot je TETRACYCLINE, beljenja ne morejo uporabljati. Ravno tako na ljudeh, ki imajo madeže kot posledica  prevelike uporabe flouridov ter porozne zobe, učinek beljenja skoraj ne bo viden. Tudi ljudje z sivo obarvanimi zobmi ne bodo dosegli želenega učinka. Vendar raziskave predvidevajo, da ima CosmeticBright pozitivne učinke na 90% populaciji ljudi, vendar je priporočljivo, da so zobje zdravi. V primeru, da dvomite se posvetujte s svojim zobozdravnikom. Doječe matere in nosečnice naj produkta ne uporabljajo.

Pomnite: Ljudje ki so v kratkem prestali operacijo v predelu dlesni in zob naj produkta ne uporabljajo.

Vprašanje št. 3: Koliko časa bodo zobje ostali beli?Odgovor: Zobje se obarvajo zaradi hrane. Ko se tretma beljenja zaključi vašim zobem povrnejo naravno barvo, vendar hrana in pijača  še posebej kava, rdeče vino in kajenje bodo zopet obarvali vaše zobe skozi čas. Takrat bo potrebno tretma ponoviti.

COSMETIC BRIGHT: varno in učinkovito

Aktivna sestavina v izdelkih za beljenje je hidrogen peroksid. Nedavne raziskave univerze Leuven so pokazale, da  je ta aktivna sestavina sposobna prodreti v površino zobne sklenine brez, da bi jo pri tem poškodovala. Tako hidrogen peroksid odstrani madeže, ki jih je povzročilo kajenje, kava, rdeče vino ali pa preprosto proces staranja. CosmeticBright je rezultat učinkovitih znanstvenih raziskav na molekularnem nivoju sestavin, ki so potrebne za učinkovito beljenje zob.

1. Sestavljenost

Formula in procent hidrogen peroksida v produktu določa njegovo učinkovitost. CosmeticBright upošteva vse standarde in zakone ki so predpisani. Ravno tako zaradi učinkovitega dizajna nastavka in posebne formule ne pride do nepravilnosti na dlesnih.

2. UV svetloba in toplotaAmeriško združenje zobozdravnikov je potrdilo, da je za učinkovito beljenje potrebna prava svetloba in toplota. BrideLite svetilka segreje in aktivira hidrogen peroksid ravno toliko, da je tretma krajši tudi za 30% in je belina zob garantirana.

3. Posebna formula

Hidrogen peroksid je aktivna sestavina v procesu beljenja zob. Peroksid postane aktiven s pomočjo svetlobe in kisika in tvori hidro radikale, ki prodrejo v strukturo zoba in zmanjšajo madeže postopoma.


Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 Za rabljene izdelke ni garancije.
Rabljene izdelke si je možno ogledati v živo pred nakupom - prevzemom, vračilo ni možno.
Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...