DermaPen "METAL" naprava za iglično mezoterapijo - brezžičen

Več kot 5 kosov na zalogi

Brez davka: 613,93 € Z davkom: 749,00 €

DermaPen "METAL" naprava za iglično mezoterapijo - brezžičen

Tehnične specifikacije: 

- 5V 
- 1000 mA
- teža 62g
- mere: 126 x 23 mm
- 18 000 /minuto

Opis izdelka

DermaPen METAL naprava za iglično mezoterapijo - brezžičen

DermaPen je naprava, ki se uporablja za izvedbo mikro-iglične terapije. DermaPen METAL naprava je nova in izpopolnjena naprava z bolj učinkovitim delovanjem. Z DermaPen METAL napravo lahko uporabljate MTS ali PMS iglične nastavke. Uporaba DermaPen METAL je enostavna in zelo priročna saj ne potrebujete kablov, ker je delovanje na baterije. 

V celotnem pakiranju dobite DermaPen METAL, 2 bateriji, adapter za polnjenje, polnilec, dva iglična nastavka

Poleg naprave DermaPen METAL dobite dve baterije, nastavek in polnilec za baterije ter nastavek s katerim lahko uporabljate napravo brez baterije in direktno priklopljeno na električno omrežje.

Nekateri mikro-iglično terapijo poimenujejo tudi kolagenska indukcijska terapija (Collagen Induction Therapy – CIT), ki povzroči namerno poškodbo spodaj ležečega dermisa, brez večjih poškodb  površine  epidermisa,  kar  privede  do  formacije  novega  tkiva  in  številnih  pozitivnih učinkov na samo tkivo.

Ob uporabi DermaPena se sprožijo naslednji procesi:

- Poveča se aktivacija celic, v oklici namerno povzročenih mikro poškodb kože.
- Poveča se neokolageneza oz. tvorba novega kolagena.
- Poveča se proizvodnja elastina in ostalih komponent ekstracelularnega matriksa.
- Poveča se tvorba novih krvnih žilic, ki omogočajo večji dotok hranilnih snovi.
- Poveča  se  regeneracija  celic,  kar  privede  do  zmanjšanja  videza  gubic,  koža  postane čvrstejša in bolj napeta.
- Izboljša se stanje brazgotin in strij.
- Izboljša se tekstura kože.
- Zaradi  hitrejšega  procesa  obnove,  postane  koža  enakomerno  obarvana,  ravno  tako  se izboljša stanje hiperpigmentacij in hipopigmentacij.
- Zaradi   nastalih   mikropoškodb   je   omogočena   hitrejša   in   učinkovitejša   penetracija kozmetično učinkovitih sestavin.

 

Kot že zgoraj omenjeno so učinki mikro-iglične terapije z uporabo DermaPena izjemni, saj izboljšajo debelino dermisa in epidermisa. Zaradi tega učinka se izboljša sama tekstura kože in zmanjša videz gubic.

Prav tako ima terapija z DermaPenom pozitiven učinek na hiperpigmentacije in ravno tako na hipopigmentacije. Zaradi ponovne regeneracije celic po uporabi DermaPena se izboljša stanje brazgotin, še posebej ima pozitivni učinek na postakenske brazgotine, saj nova kolagenska vlakna zapolnijo atrofično brazgotino, ki je nastala kot posledica premočnega stiskanja aken. Poleg  omenjenih  učinkov  se  poveča  tudi  neo-angiogeneza,  kar  omogoča  tkivu  večji  dotok hranilnih snovi, zato slabo prekrvavljeni in bledi koži zagotovi lepo rožnato barvo. Mikro-iglično terapijo se priporoča tudi pri stanju celulita in strij, saj omogoča boljšo penetracijo anticelulitnih preparatov in zaradi aktivacije številnih procesov izboljšan izgled in strukturo kože.

 

Čas okrevanja po uporabi DermaPena je odvisen od dolžine iglic, ki jih uporabite pri izvedbi terapije. Po terapiji je mogoče zaslediti rahlo rdečico in oteklino na predelu obravnave, vendar omenjeni znaki izginejo v roku 24-48 ur. Prav tako je mogoče zaslediti občutek toplote in zategovanja na obravnavanem predelu.

Po zaključeni terapiji upoštevajte naslednje postavke:

- V prvih 24 urah po terapiji uporabljajte za čiščenje tekočo vodo, brez agresivnih čistilnih sredstev in brez kakršnega koli pretiranega drgnjenja kože.
- Za izogib infekcijam si redno umivajte roke in se ne dotikajte predela obravnave.
- V prvih 12 urah po terapiji se izogibajte nanosu ličil.

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Mnenja strank