Direktorski pisarniški stol Cesar

Saloni, najemite diodni laser TrisCAM za trajno neboleče odstranjevanje dlak in navdušite stranke >>
Tretmaji se izvajajo skozi celo leto!

Direktorski pisarniški stol Cesar

Brez DDV: 487,70 € Z DDV: 595,00 €
Vrhunski pisarniški / direktorski stolnajvišje kakovosti za brezbolečinsko sedenje za pisarniško ali računalniško mizo.
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 15.18 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Direktorski pisarniški stol Cesar je udoben, ergonomski, lepo dizajniran in predvsem zdrav pisarniški stol najvišjega ranga.

Zagotavlja udobno sedenje za vse, ki večino dneva presedijo za pisalno mizo oziroma računalnikom. Z lastnim preizkušanjem smo ugotovili, da gre dejansko za vrhunske stole, ki imajo patentiran sistem izdelave za brezbolečinsko sedenje.

S tem vrhunskim pisarniškim / direktorskim stolom boste pozabili, da vas je kdajkoli bolel križ, medtem ko ste sedeli za pisarniško ali računalniško mizo.

 

OPIS STOLA:
Stol je izdelan in kvalitetnega umetnega usnja, ki je odporno na razne vplive, ki so jih tovrstni stoli deležni. Mehanizem je močan, omogoča preklop, ki se s posebnim gumbom regulira. Regulira se tudi trdota možnosti preklopa, lahko pa se seveda ta možnot zaklene.
Sedalni del je narejen iz dveh delov, ki sta vzmetena s posebnim mehanizmom. Na ta način je patentirano doseženo, da mišice ne stiskajo živčejva ob hrbtenici v ledvenem predelu, v predelu križa, zaradi česar praviloma prihaja do bolečin pri tistih, ki dolgo časa preživite na pisarniškem stolu.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...