Efilirke frizerske škarje Kristal

Z nakupom na art-kozmetika.com sodeluj v nagradni igri za 3 dni v Four stars house - hiši s pokritim bazenom, jakuzijem in savno >>


Efilirke frizerske škarje Kristal

75,00 €

Brez DDV: 30,74 € Z DDV: 37,50 €

Efilirke frizerske škarje Kristal


Efilirke frizerske škarje Kristal so narejene iz posebnega kirurškega jekla za največjo vzdržljivost rezila in samih škarij.

  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Efilirke frizerske škarje Kristal

Efilirke frizerske škarje Kristal so narejene iz posebnega kirurškega jekla za največjo vzdržljivost rezila in samih škarij. Efilirke frizerske škarje Kristal imajo posebno obliko za najbolj učinkovito in udobno striženje. Efilirke frizerske škarje Kristal so brušene z laserjem za najboljšo kakovost in ostrino.

 

Udobno držalo Efilirke frizerske škarje Kristal je dizajnirano za največje udobje med dolgotrajnim držanjem. Efilirke imajo nameščene še gumijaste obročke za udobno držanje s prsti.

Efilirpro držalo

 

Nazobčeno rezilo frizerskih škarij Kristal je profesionalno narejeno in lasersko nabrušeno za najboljše in enakomerno razredčevanje las.

Frizerske škarje Kristal

 

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...