Ekstra veliki vroči kamni Hot stone | 4 kosi

Pri nakupu nad 150 eur
prejmeš delovne čevlje GRATIS

Akcija velja od četrtka, 4. 8. do četrtka, 11. 8. 2022


Ekstra veliki vroči kamni Hot stone | 4 kosi

Brez DDV: 22,87 € Z DDV: 27,90 €
4 Ekstra veliki kamni Hot stone pravilne oblike za terapijo z vročimi kamni.
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Vroči kamni sestojijo iz bazalta - bazične magmatske kamnine, ki jo najdemo v osrčju zemlje. Bazalt je bogato obdarjen z zemeljskim magnetizmom, zato intenzivno ohranja toplotno energijo. Vroči kamni Ekstra veliki HOT Stone so dodatno prepojeni z eteričnimi olji, ki iz kože izloča odpadne snovi, njihova toplota pa sprošča in pomirja.

 

Masaža z vročimi kamni se prične z gretjem vročih kamnov, ki jih položimo v toplo vodo, električni grelec pa jih nato segreje do približno 60°C. Cilj masaže z vročimi kamni je ponuditi terapevtsko, mišično relaksacijo z izkoriščanjem toplote vročih kamnov.

 

Vroči kamni Ekstra veliki HOT Stone niso lagodni le za stranko vendar tudi za terapevte. Oddana toplota blagodejno vpliva na terapevtove roke in omogoča bolj efektivno in daljšo masažo. Masažni kamni so vse splošno koristni, saj razstrupljajo, uravnavajo in poživljajo kožo.

 

Vroči kamni Ekstra veliki HOT Stone 4 vključuje 4 ročno polirane, brušene, pravilno oblikovane kamne. Pravilna oblika vročih kamnov brez neprijetnih grbinic ali robov zagotavlja optimalno prilagajanje posameznim delom telesa.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Oglejte se še ostale prenosne masažne mize in klasične masažne mize. Če potrebujete delovni stol za kozmetičarko si jih lahko ogledate v rubriki delovni stoli.

 

vroči kamni, grelec vročih kamnov, grelec za vroče kamne, vroči kamni, vročih kamnov, hot stones, hot stone

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...