Električni umivalnik za lase ProArt-5 - RAZSTAVNI EKSPONAT

Električni umivalnik za lase ProArt-5 - RAZSTAVNI EKSPONAT

1.890,00 €

Brez DDV: 729,51 € Z DDV: 890,00 €

Električni umivalnik za lase ProArt-5 je kombinacija masažne mize, kozmetične mize in frizerskega umivalnika. Električni umivalnik za lase ProArt-5 je zato idealen za umivanje las, kot tudi za  izvajanje vseh vrst kozmetiičnih tretmajev v vašem salonu.


Garancija 3 mesece.Višina: 61-82cm
Širina: 58cm
Dolžina: 192cm
Teža: 96kg
Max obremenitev dviga: 180kg

Umivalnik na prvi sliki je novi model, umivalnik na spodnjih slikah pa je stari model, silak v živo. Funkcionalnost je enaka. Umivalnik je vrtljiv, hkrati pa se nanj namesti tudi vzglavnik. Je električno nastavljiv. 

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 22.14 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Električni frizerski pralnik las oziroma električni umivalnik za lase ProArt-5 je nekaj več, kar lahko ponudite svojim strankam. Električni umivalnik za lase ProArt-5 je kombinacija masažne mize, kozmetične mize in frizerskega umivalnika. Električni umivalnik za lase ProArt-5 je zato idealen za umivanje las, kot tudi za  izvajanje vseh vrst tretmajev v vašem salonu.  Z električnim upravljanjem se nastavlja naslon za nogi, dvig sedalnega dela in naklon hrbtnega dela. Pri takšnem razponu nastavljanja višine bo nameščanje udobno za vsako vašo stranko. Upravljanje stola poteka preko daljinskega upravljalca. 

Električni umivalnik za lase ProArt-5 je oblečen v pravo usnje in je  na voljo v različnih barvah in materialih, ki si jih lahko ogledate na sliki v prilogi.
Keramični umivalnik je lahko bele ali črne barve. V kompletu električnega umivalnika za lase dobite tudi armaturo z ročko ter ves potreben pribor za montažo.

Med tem, ko stranki umivate lase, masirate lasišče ali opravljate tretma, bo stranka doživljala popolno sprostitev na kvalitetnem električnem umivalniku za lase.

Poskrbite, da bodo vaše stranke nekaj posebnega, da bodo le pri vas deležne te posebne ponudbe.


Za popolnejši ambient vam lahko poleg električnega umivalnika za lase dobavimo tudi stol za operaterja v enakem barvnem odtenku. Prikazani stol na sliki je model 9008e-HZ.

 

 

V ponudbi imamo tudi profesionalne frizerske škarje po akcijskih cenah.

Frizerske škarje 074
Frizerske škarje 1014
Frizerske škarje J.P.

 

 

Ne spreglejte tudi revolucionarne krtače za lase Michel Mercierin Tan Taz Dtangler, s katerimi postane česanje las užitek. Krtače Michel Mercier in Tan Taz Dtangler imate lahko kot dodatno ponudbo tudi v vašem frizerskem salonu. Omogočamo vam, da jih dobite takoj, plačate pa jih šele ko jih boste prodali.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frizerski umivalnik. Frizerska oprema.Za rabljene izdelke ni garancije.
Rabljene izdelke si je možno ogledati v živo pred nakupom - prevzemom, vračilo ni možno.
Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...