Frizerski stol 9226a

Več kot 5 kosov na zalogi

Brez davka: 293,44 € Z davkom: 358,00 €

Frizerski stol 9226a je kvalitetne izdelave in modernega videza. Zaradi njegove enostavne nastavljivosti ter udobnega oblazinjenja je izvrsten frizerski stol za prav vsak salon.

Opis izdelka

Frizerski stol 9226a je kvalitetne izdelave in modernega videza. Dvig in spust stola je hidravličen, hidravlika pa ima vgrajeno rotacijsko blokado, katera vam omogoča, da si stol nastavite točno v takšno pozicijo kot si to želite.

 

Frizerski stol je oblikovan tako, da ponudi kar maksimalno udobje vsakomur ki se usede nanj, hkrati pa je zaradi svoje hidravlike, tudi frizerju izredno prijazen stol, saj si višino stola lahko nastavi po svojih željah.

 

Stol za frizerski salon je zaradi njegovega vrhunskega dizajna izjemno stabilen frizerski stol, njegovo oblazinjene pa poskrbi za zelo udobno sedenje.

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

V ponudbi imamo tudi profesionalne frizerske škarje po akcijskih cenah.

Frizerske škarje 074
Frizerske škarje 1014
Frizerske škarje J.P.

 

Ne spreglejte tudi revolucionarne krtače za lase Tan Taz Dtangler, s katerimi postane česanje las užitek. Krtače Tan Taz Dtangler imate lahko kot dodatno ponudbo tudi v vašem frizerskem salonu. Omogočamo vam, da jih dobite takoj, plačate pa jih šele ko jih boste prodali.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frizerski stol. Frizerska oprema.

Mnenja strank