Frizerski stol AS 2065a - bel

Spa Spirit wellness masažno olje za oblikovanje telesa 250 ml naročite -10% ceneje samo do nedelje, 27.6. 2021 oz. do razprodaje zalog >>

Znižano je samo to 250 ml olje, obe večji pakiranji sta žal trenutno razprodani.


Frizerski stol AS 2065a - bel

Brez DDV: 314,75 € Z DDV: 384,00 €

Frizerski stol, katerega izvrstne karakteristike poskrbijo za nepozabno in blazno udobno striženje.

- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Frizerski stol, katerega izvrstne karakteristike poskrbijo za nepozabno in blazno udobno striženje.

 

Frizerski stol 2065a je oblikovan na moderen, telesu ergonomičen način, čigar oblazinjenje je narejeno iz trpežnega in izvrstnega usnja. Njegova moderna oblika in obilica različnih barv med katerimi lahko izbirate, poskrbijo da frizerski stol 2065a pristaja v prav vsak salon.

 

Stol pa se poleg njegovega kvalitetnega usnja, ter izvrstnega izgleda lahko pohvali tudi s trdnim in kvalitetnim jeklom, katero poskrbi za izredno stabilnost in prizemljenost stola.

 

Sam stol pa ni oblikovan zgolj na stranki udoben način, pač pa zaradi svoje enostavno in natančno nastavljive višine med 50 in 60 centimetri, poskrbi za frizerju udobno in enostavno striženje.

 

Frizerski stol 2065a torej strmi k temu, da s svojo enostavno nastavljivostjo ter neizmerno udobnostjo poskrbi za hitro in nepozabno striženje, tako s strani frizerja, kot tudi stranke.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...