Frizerski - brivski stol RZ-B001 | Kenneth |

Frizerski - brivski stol RZ-B001 | Kenneth |

Brez DDV: 1.470,49 € Z DDV: 1.794,00 €

BRIVSKA LEGENDA


Frizerski ali brivski stol Kenneth ponuja dovršen dizajn starih brivnic. Izgled brivskega stola pričara vzdušje brivnice iz prejšnjega stoletja. 


Dobava je možna v 7-10 dneh.

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Frizerski ali brivski stol Kenneth ponuja dovršen dizajn starih brivnic. Izgled brivskega stola pričara vzdušje brivnice iz prejšnjega stoletja in ponuja stranki udobje ter relaksacijo med britjem ali striženjem. Brivski stol je oblečen v zelo udobno usnje. 

Frizerski stol ima obložena naslonjala za roke ter za noge in ga lahko nastavimo v pol ležeči položaj za boljši dostop frizerja ali brivca. S hidravliko se nastavlja tudi po višini in možna je regulacija naslonjala za noge. Frizerski ali brivski stol je narejen iz kakovostnega PVC usnja. Poleg vseh usnjenih dodatkov ima frizerski in brivski stol še kromirane dodatke za bolj luksuzen izgled

Podnožje in material je zelo trden in kakovosten saj se s temi stoli cilja na premium salone. Stol ima hidravlično dvigovanje.

 

 

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...