Čistilni sprej Clippercide - za strojčke

Čistilni sprej Clippercide - za strojčke

15,90 €

Brez DDV: 11,73 € Z DDV: 14,31 €

Čistilni sprej Clippercide - za strojčke


Čistilni sprej je obenem tudi higienski sprej, ki podmazuje rezilno glavo. Sprej nudi 4 x zaščito za strojčke in podaljšuje življenjsko dobo strižnikov.

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Čistilni sprej Clippercide - za strojčke

Čistilni sprej Clippercide je tudi higienski sprej, ki podmazuje rezilno glavo. Sprej Clippercide nudi 5 x zaščito za strojčke in podaljšuje življenjsko dobo strižnikov.

Sprej Clippercide ustvari sloj tanke zaščite, ki podmazuje rezilne glave, kar med delovanjem zmanjša trenje in izboljša delovanje.

Sprej za čiščenje je pod pritiskom in tako razprši nečistočo in lase v strižniku. Odlična funkcija spreja Clippercide je tudi hlajenje konic rezila med delovanjem. Pri redni uporabi sprej tudi preprečuje nastajanje rje, kar na dolgi rok podaljšuje življenjski cikel naprave.

UPORABA:

Strižnik očistite pred nanosom spreja Clippercide (odstranite večje lase in fizične ostanke). Pred pršenjem prižgite strižnik in ga držite nad umivalnikom in nato razpršite med zobmi rezili časovno približno 5 sekund dokler ne razmočite celotne glave. 

Sprej pustite delovati okoli 5 minut nato s krpo obrišite ostanek spreja. Med nanosom spreja imejte na rokah rokavice za zaščito.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...