Krtača HHS Turn Flex - 40 mm (velikost XL)

Presegli smo magično mejo - 500 salonov, ki izvajajo anticelulitni tretma Vacuslim 48 v Sloveniji in na Hrvaškem!
Dostava je brezplačna :)

Znižanje velja od 3.7. do 12.7.2020.
Praznujte z nami :)

Krtača HHS Turn Flex - 40 mm (velikost XL)

51,90 €

Brez DDV: 34,03 € Z DDV: 41,52 €

Lesena krtača za lase HHS Turn Flex velikosti XL (40 mm) je verjetno ena izmed najboljših krtač na svetu. Krtačo je možno dobiti tudi v velikosti M (25 mm)
- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Lesena krtača za lase HHS Turn Flex velikosti XL (40 mm) je verjetno ena izmed najboljših krtač na svetu.

Ročaj in držalo sta izdelana in oblikovana iz mehkega lesa, zaradi česar je omogočeno izredno udobje pri držanju krtače, medtem ko se na držalu nahaja tudi aluminijast sloj.

Ta sloj ne pomaga zgolj pri enakomerni porazdelitvi toplote, pač pa med sušenjem tudi spreminja barvo, zaradi česar je zelo lahko razvidno ali je toplotna razporejena enakomerno čez celotno krtačo.

Same ščetine pa so super fleksibilne najlonske ščetine, ki omogočajo izvrsten oprijem tudi pri dolgih in neurejenih laseh.

Nasvet za sušenje: Mokre lase najprej sušite s krtačami Turn Flex. Ko so lasje že skoraj suhi, uporabite Turn Brush za povečanje volumna. Med krtačo in fenom za lase na bo vsaj 20 cm razmaka, saj lahko pri naravnih ščetinah v kombinaciji z najlonom pride do poškodb same krtače zaradi previsoke temperature.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...