Lasna kozmetika

Lasna kozmetika

Lasje se zaradi škodljivih, zunanjih vplivov okolja in kombinacijo kemičnih in fizikalnih posegov pogosto poškodujejo. Sijaj, lesk, zdravje in lepoto las pa lahko dosežemo le z vrhunsko lasno kozmetiko za nego in zaščito las.

V našo ponudbo smo vključili profesionalne frizerske izdelke madžarskega podjetja Stella. Družinsko podjetje Stella je uveljavljeno podjetje, ki je na trgu kozmetike in frizerstva prisotno že 62. leto. Ponujajo celoten spekter produktov tako za frizerske kot kozmetične salone, med njih pa sodijo tudi profesionalne barve za lase VitaColor LUX.

Profesionalne barve za lase VitaColor LUX predstavljajo rezultat sodobne tehnologije, ki v svoji zaščitni formuli vsebujejo kombinacijo prefinjenih mikropigmentov z nizko vsebnostjo amonijaka.  Ne omogoča le zaščite las, ampak daje harmonične in sijoče odtenke, ki zagotavljajo maksimalno prekrivnost sivih las in s tem visoko kvalitetne rezultate v barvanju las. Plemenite sestavine svilnatih proteinov, karitejevega masla in specialnih sadnih ekstraktov obogatenimi  z naravnimi olji zagotavljajo vlaženje in negovanje lasne strukture ter zaščito lasišča. Rezultat je  dolgo obstojna barva in svetleči ter svilnato mehki lasje.

VitaColor LUX
professional hair color cream
profesionalna kremna barva za lase z nizko vsebnostjo amonijaka
s proteini svile, karitejevim maslom in sadnimi ekstrakti

MEŠALNO RAZMERJE:
Standard 1:2 Svetlenje 1:3

Loading...