Granitni umivalnik XM-14

Novo
Granitni umivalnik XM-14

Zadnji kos

Brez davka: 729,43 € Z davkom: 889,90 €

Granitni umivalnik je narejen iz posebne kamnine Green Onyx, ki izhaja iz daljne Indije. Umivalnik je elegantno oblikovan in zaradi posebnosti te kamnine je navidez res nekaj unikatnega.

Opis izdelka

Granitni umivalnik XM-14

Granitni umivalnik je narejen iz posebne kamnine Green Onyx, ki izhaja iz daljne Indije. Umivalnik je elegantno oblikovan in zaradi posebnosti te kamnine je navidez res nekaj unikatnega saj zgleda kot da bi bil narejen iz ogromno plasti. Umivalnik se še posebno poda v bolj rustikalen videz prostora, kjer res poživi celo notranjost. 

Umivalnik skriva v sebi toliko različnih barv in različnih motivov, da boste očarani vsakič ko si boste umivali roke in iskali nove kotičke, ki jih še niste opazili. Umivalnik iz granita je sklesan iz večjega kosa in nato fino brušen in poliran po celoti. Zaradi take obdelave ga je zelo enostavno čistiti in tako ga boste lahko občudovali še naprej.

Mere: 50 x 38 x 11 cm

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Mnenja strank