Hidravlična kozmetična miza Fox-2207 | Odprodaja

Zadnji kos

Redna cena: 590,00 €

Akcijska cena: Brez davka: 327,87 € Z davkom: 400,00 €

Ročno nastavljiva hidravlična miza Fox-2207 s hidravlično črpalko za kontrolo višine, nastavljivim nagibom mize, nagibom naslona za nogi in nagibom hrbtnega dela.


Dolžina: 185 cm,
Širina: 62 / 84 cm,
Višina: 56 - 75 cm,
Teža: 69 kg.

Opis izdelka

Hidravlična kozmetična miza Fox-2207 je v komisijski prodaji in je rabljen izdelek.

Hidravlična kozmetična miza Fox-2207 je 3 - delna miza s kromiranim ogrodjem, opremljena s hidravlično črpalko za kontrolo višine. Hidravlična kozmetična miza Fox-2207 ima odstranljiva naslona za roki, pod blazino za glavo pa najdemo luknjo za dihanje. Visoko kakovostno oblazinjena hidravlična kozmetična miza Fox-2207 je enostavna za očistiti.

 

Terapevtska miza

 

Terapevtska miza bo zagotovo navdušila z razponom višine od 56 do 75cm. Tako bo za vsako stranko enostavno nameščanje na mizo. Pri takšnem razponu nastavljanja višine, bo zagotovo vsak terapevt našel svojo idelno pozicijo.

Naslona za roki lahko enostavno odstranite, kadar ju ne potrebujete. Na primer, takrat ko stranka leži na trebuhu. 

 

 

Terapevtska miza je primerna tudi za izvajanje vseh vrst masaž, tako klasičnih kot specializiranih. Uporabljate jo lahko tako za izvajanje klasične masaže posameznega dela  ali celega telesa. Prav tako je primerna za izvajanje terapevtskih, proticelulitnih in športnih masaž.

 

 

Oblazinjenje
Prijetno izkušnjo vaših strank zagotavlja kvalitetno in na dotik prijetno oblazinjenje. Kompaktno 8 cm debelo peno prekriva kvalitetni PVC, enostaven za čiščenje in izredno trpežn.

Stabilnost
Za izredno stabilnost bo poskrbelo kompaktno kovinsko ogrodje.

Dobavni rok
V sakem trenutku imamo na zalogi več vrst masažnih in terapevtskih miz. V primeru, da željene terapevtske ali masažne mize trenutno ni na zalogi, jih je večina dobavljivih v nekaj dneh., strankam pa konkretno pripomoglo k lažjemu nameščanju na terapevtsko mizo. Prav tako bo strankam udobneje pri spreminjanju pozicije same mize.

Dostava
Za način dostave masažne mize se dogovorimo z vsako stranko posebej, da skupaj izberemo možnost katera vam najbolj ustreza. Kupljen izdelek vam lahko dostavimo mi, lahko ga sami prevzamete, ali pa vam ga pošljemo po pošti.

 

 Terapevtska miza

 

 

Poleg predstavljene kozmetične mize imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor kozmetične mize ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

  Oglejte si še ostale kozmetične mize.

 

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 

 

 
 

 

Kozmetična oprema. Kozmetična miza. Kozmetične mize.

 

 

 

Mnenja strank