Home IPL laser - IPL laser za domačo uporabo

Akcija za vse ljubitelje naravne kozmetike - ob nakupu dveh izdelkov Hemptouch dobite - 20% popusta. Ob nakupu treh izdelkov Hemptouch pa kar - 30% popusta.
Oglejte si izdelke Hemptouch >>
Akcija velja od 20.3. do 31.3.2023, za nakup izdelkov Hemptouch nad 18 eur.

Home IPL laser - IPL laser za domačo uporabo

699,00 €

Brez DDV: 490,98 € Z DDV: 599,00 €

Končno si lahko trajno odstranite odvečne dlačice tudi doma! IPL laser BSL-10 je najnovejša naprava, ki deluje s pomočjo IPL energije in uspešno trajno odstrani dlačice.


Zasnovan je tako, da je popolnoma varen in zanesljiv. Deluje z valovnimi dolžinami od 475nm do 1200nm. Oglejte si predstavitev v prilogi in si preberite več v opisu.


Home IPL Laser je na zalogi, ogledate si ga lahko v našem salonu.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 15.28 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Home IPL laser - IPL laser za domačo uporabo

Če si želite za vedno odstraniti neželjene dlačice je Home IPL laser odlična izbira. Cena je v primerjavi z napravami, ki se uporabljajo v kozmetičnih salonih smešno nizka. Prav tako je cena nizka v primerjavi s cenami tretmajev v kozmetičnih salonih. Če pomislite, bi za takšno ceno mogoče opravili tretmaje za noge, tako pa si lahko odstranite neželjene dlačice na vseh predelih telesa kjer to želite in kadar to želite.

Neželjene dlačice si lahko z napravo Home IPL odstranite sami doma, po zagotovo najbolj ugodni ceni. Saj aparat kupite le enkrat, uporabljate pa ga lahko poljubno mnogokrat in na vseh delih telesa, kjer želite odstraniti neželjene dlake. Velika prednost laserja za domačo uporabo je tudi ta, da lahko napravo uporabi več oseb in s tem še dodatno privarčujete.

Akcijska cena velja za omejeno število izdelkov.

 

Zakaj se odločiti za nakup laserja za domačo uporabo?

Odlična cena v primerjavi s tretmaji v salonu
Enostavna uporaba
Nastavljiva moč delovanja
Tretmaje opravljate kadar vam ustreza
V nekaj minutah pripravljen za uporabo
Dolga življenska doba žarnice
Popolnoma varen
Kompletu so priložena zaščitna očala
Vgrajen senzor, kateri zazna tip kože in prilagodi moč delovanja

 

Opis naprave:

BSL-10 je najnovejša naprava za trajno odstranjevanje dlačic doma s pomočjo IPL energije ( Intense Pulse Light). Zasnovan je tako, kot vse profesionalne naprave, le da ima nižjo izhodno moč, je manjši, posebna ksenonska bliskavica pa ima krajšo življensko dobo od profesionalnih.

Zakaj bi torej zapravljali čas in denar, če lahko sedaj to nadlogo - nadležne dlačice, odstranite kar sami doma, v naslonu svojega priljubljenega kavča.

Časovna obdobja
Tretmaji naj se izvajajo na vsake 2-4 tedne, vsaj 5-krat zaporedoma, po potrebi tudi do 10-krat. Po nekje 6. mesecih bo rezultat 70-90% uspešno odstranjenih dlačic. 

Barva kože
IPL laser BSL-10 ima prednastavljene vse nastavitve, ki so potrebne za izvajanje epilacije -trajne odstranitve dlačic. Nastaviti pa morate barvo kože, za katero obstaja primerjalna lestvica. Pri posebno temni koži se IPL laserja ne sme uporabljati.
Kot stranski efekt lahko v zelo malo primerih nastane povečana pigmentacija, rdeče pikice ali manjše opekline, ki v nekaj dneh izginejo.

 

teni kože

 

Ksenonska bliskavica
Ksenonska bliskavica je potrošni material. Izvede lahko okoli 5000 strelov, nato izgubi prvotno moč, zato jo je potrebno zamenjati. Z zamenjavo ima naprava ponovno vse lastnosti popolnoma nove naprave. Strošek nove bliskavice je majhen, zamenjava pa enostavnejša od zamenjave kartuše na običajnem tiskalniku. Število bliskov okvirno zadostuje za 5-6 tretmajev pazduh, bikinija in nog.

kartusa

Varnost
Naprava je popolnoma varna za uporabo in narejena v skladu z vsemi EU standardi za varnost. Celo več. Vgrajen ima senzor, ki zazna barvo - ten kože. Če ugotovi, da je vaša stopnja naravnana nepravilno bo avtomatično ustavil delovanje, da ne bi prišlo do neželenih stranskih učinkov.

senzor

Tehnične karakteristike

  • Tehnologija: IPL (Intense Pulse Light)
  • Valovna dolžina: 475 -1200nm
  • Max energija:  25J
  • Velikost ročnika: 20 x 30mm
  • Življenska doba bilskavice: 3.000 do 8.000 bliskov
  • Vsebina paketa:  Naprava, bliskavica, usmernik električnega toka, očala, navodila


    Odgovori na najpogostejša vprašanja


Kaj je IPL laser  tehnologija?
BSL-10 temelji na IPL laser  tehnologiji intenzivnih svetlobnih impulzov; naprava omogoča uporabniku dolgoročno odstranitev neželenih dlačic. Za uspešno odstranitev dlačic morate ne le uničiti dlačice, ampak tudi celice, ki ustvarjajo njihovo rast. Pomembno je razumeti, da so dlačice samo vodnik svetlobne energije, cilj uspešne trajne odstranitve dlačic pa je uničenje celic, ki omogočajo nastajanje mešičkov dlačic. Naprava za domače odstranjevanje dlačic BSL-10 je majhen, prenosljiv IPL. Omogoča svetlobno valovanje valovnih dolžin od 475 do 1200 nm.

Ali odstranjevalec dlačic BSL-10 prinaša trajne rezultate?
BSL-10 temelji na IPL tehnologiji intenzivnih svetlobnih impulzov, ki je najučinkovitejša in najvarnejša na svetovnem trgu. Potrebno je vedeti več o IPL in njegovem delovanju na koži. Kot pri nobeni napravi za odstranjevanje dlačic na osnovi svetlobe ali laserja tudi pri BSL-10 rezultati niso vidni takoj; za uspeh je treba opraviti nekaj tretmajev.
Po 3 do 6 seansah je stopnja uspešnosti običajno od 70 do 90 %.
V ciklu rasti gre vsaka dlačica skozi tri faze: Anagen, Catagen in Telogen. Te faze pomambno vplivajo na učinek odstranjevanja dlačic na svetlobni osnovi. Anagen (84 %) je faza rasti dlačice, medtem ko sta Catagen (2 %) in Telogen (14 %) fazi mirovanja. V vsakem trenutku je večina mešičkov dlačic na vseh predelih kože v fazah mirovanja. Te mirujoče dlačice ne reagirajo na obdelavo s svetlobo ali laserjem. Z dlačicami v fazi Anagen je drugače. Pri vsakem odstranjevanju dlačic na osnovi energije je torej potrebno razumeti, da utegne trajati celoten cikel rasti dlačic, da bi dosegli celovite rezultate. Tretma z BSL-10 ne uniči celic, odgovornih za rast dlačic v fazah mirovanja (Catagen in Telogen). To je eden izmed glavnih razlogov, da je pri vsakem odstranjevanju dlačic na osnovi energije za dosego želenih rezultatov potrebno opraviti več tretmajev.

Kako pogosto moram uporabiti BSL-10?
Kot pri nobenem odstranjevalniku dlačic na svetlobni ali laserski osnovi tudi pri BSL-10 rezultati niso takojšnji, zato se utegne zdeti, da niste dosegli ničesar. Tretmaje morate izvajati na 2 do 4 tedne ter opraviti vsaj 3 seanse, po potrebi pa tudi 7 ali 8. Po 6 mesecih seans se pokažejo končni rezultati (odstranjenih 70 do 90 % dlačic).

Ali ima uporaba BSL-10 tudi kakšne neželene učinke?
Ob upoštevanju navodil za uporabo redko pride do neželenih učinkov in zapletov, povezanih z uporabo BSL-10. Toda vsak kozmetični postopek, vključno s tistimi, ki jih lahko izvajate doma, ima določeno stopnjo tveganja. Med uporabo naprave lahko občutite zbadanje, srbenje, dobite manjše opekline, nastanejo rdeči madeži, temnejša pigmentacija ali se pojavi blaga bolečina. Takšne neprijetnosti so normalne.

Ali je uporaba BSL-10 boleča?
Ob pravilni uporabi BSL-10 imajo uporabniki v času dovajanja impulza rahel občutek vročine. Raven energije pomeni intenzivnost svetlobnega impulza, ki se med uporabo naprave projicira na vašo kožo, od najnižje (-) do najvišje ravni (+). Indikatorske lučke na nadzorni plošči označujejo raven energije, na katero je nastavljena naprava. Z zviševanjem ravni energije se izboljšujejo rezultati BSL-10, hkrati pa se povečuje tveganje za neželene učinke. Pri prvi uporabi BSL-10 začnite pri najnižji nastavitvi energije (ena lučka pri “-”)! Če med tretmajem pri najnižji ravni energije in po njem občutite malo ali nič neudobja, pred naslednjim tretmajem zvišajte raven energije za eno stopnjo. Če obdelavo še vedno dobro prenašate, pri vsakem naslednjem tretmaju zvišajte raven energije še za dodatno stopnjo.

Uporabniki z debelejšimi in temnejšimi dlačicami lahko občutijo nekoliko več neudobja, ki pa po zaključku odstranjevalne seanse splahni. Pred uporabo BSL-10 si obrijte dlačice, da ublažite zbadanje, opekline ali bolečine.

Če je obdelovani predel kože ali filter na luči umazan, so lahko bolečine večje, zato dobro obrijte predel kože, ki ga želite obdelati, filter na luči pa očistite, tako da ga obrišete s suho krpo.

Na katerih predelih kože lahko uporabite BSL-10?
BSL-10 je naprava, zasnovana za izvajanje tretmajev na vseh predelih kože od vratu navzdol. Najpogosteje se z njo obdeluje: pri ženskah noge, podpazduhi, roke in bikini linijo, pri moških pa prsi, hrbet, noge in roke. BSL-10 ni priporočljivo uporabljati na obrazu, prav tako ni primeren za vsakogar. BSL-10 se ne sme uporabljati na obrazu, ker lahko povzroči neželeno rast dlačic ali poškoduje oči. Zaradi tveganja resnih neželenih učinkov, ki jih lahko povzroči BSL-10, vam priporočamo, da odstranjevanje dlačic na obrazu opravite na kliniki.

Ali je BSL-10 učinkovit na belih, sivih ali svetlih dlačicah?
BSL-10 najbolje učinkuje na temnejše dlačice oziroma dlačice, ki vsebujejo več melanina. Melanin je pigment, ki daje barvo dlačicam in koži ter učinkoviteje absorbira svetlobo. Najbolje se torej na tretma z BSL-10 odzivajo črne in temno rjave dlačice. Rjave in svetlo rjave dlačice se prav tako odzivajo, vendar je za njihovo uspešno odstranitev potrebnih več seans.

12.    Čiščenje in odlaganje
BSL-10 odklopite iz omrežja in ga imejte izven dosega otrok.
Uporabite suho, čisto krpo in posebni čistilnik za elektronsko opremo ter nežno obrišite površino naprave, zlasti konico aplikatorja. Ko se BSL-10 izteče življenjska doba, poskrbite za njegovo ustrezno reciklažo oziroma odložitev.
Naprave ne shranjujte pri temperaturah nad 40 °C (104 °F).  

 

 

V kolikor laserja za domačo uporabo ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.
Poleg laserja za domačo uporabo, lahko pri nas dobite vso opremo za frizerske in kozmetične salone.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...