Inovativna krtača za lase Michel Mercier

Akcija za vse ljubitelje naravne kozmetike - ob nakupu dveh izdelkov Hemptouch dobite - 20% popusta. Ob nakupu treh izdelkov Hemptouch pa kar - 30% popusta.
Oglejte si izdelke Hemptouch >>
Akcija velja od 20.3. do 31.3.2023, za nakup izdelkov Hemptouch nad 18 eur.

Inovativna krtača za lase Michel Mercier

19,90 €

Brez DDV: 8,11 € Z DDV: 9,90 €

Inovativna krtača  za lase Michel Mercier je krtača za česanje in razčesavanje las in lasnih vložkov na neagresiven, neboleč način. Povrnite vašim lasem sijaj in mehkobo z uporabo inovativne krtače Michel Mercier.

Prednosti inovativne krtače za lase Michel Mercier so:
- učinkovito drsi skozi zahtevne, prepletene lase,
- lasje se ne lomijo,
- vašim lasem povrne sijaj in mehkobo,
- na krtači ostane manj las,
- gladko razčesavanje in posledično manj poškodovanih las. 


Za naročilo pošljite vaše podatke, telefonsko številko in želeno krtačo. Plačate lahko po povzetju ali po predračunu. Stroški poštnine za 1 krtačo znašajo 2€ pri plačilu po predračunu in 3€ pri plačilu po povzetju.

  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Z uporabo inovativne krtače za lase Michel Mercier bo konec bolečega česanja las, ne glede na to ali so lasje suhi, mokri, gladki, delno ali močno kodrasti, pravi ali podaljšani.

Najpomembnejše pri uporabi inovativne krtače Michel Mercier je posebej zasnovan ročaj za enostavno uporabo in dejstvo da krtača ne poškoduje občutljive povrhnjice las zaradi svojih posebno zasnovanih mehkih in upogljivih ščetin. Za razliko od običajnih krtač z majhnim številom kontaktnih točk ima patentirana, inovativna krtača za lase kar 428 natančno definiranih kontaktnih točk, ki zmanjšajo pritisk na lasišče in razvozlajo lase v le parih potegih.

Po uporabi Inovativne krtače za lase Michel Mercier bodo vaši lasje sijoči ter brez poškodb povrhnjice, kar pa bo ohranjalo tudi vašo barvo las in zmanjšalo tveganje bledenja. Posebno zasnovana, patentirana krtača za lase Michel Mercier razvozlja lase in pomaga pri razcepljenih, potrganih in uničenih laseh.

Prednosti inovativne krtače za lase Michel Mercier so:
- učinkovito drsi skozi zahtevne, prepletene lase,
- lasje se ne lomijo,
- vašim lasem povrne sijaj in mehkobo,
- na krtači ostane manj las,
- gladko razčesavanje in posledično manj poškodovanih las.

Ob prvi uporabi bo magična krtača za lase Michel Mercier zagotovo postala vaša zvesta vsakodnevna spremljevalka, saj bo boleče česanje spremenila v neboleče, vsakodnevno opravilo in Vam omogočila hitro in enostavno ureditev pričeske.
Inovativna, patentirana krtača za lase Michel Mercier je namenjena moškim in ženskam, najmlajšim in najstarejšim. Idelana pa je tudi za česanje otroških las, še posebej za dolgolase princeske, katere so še posebej občutljive na bližino glavnikov in krtač.

Inovativna krtača  za lase Michel Mercier je na voljo v 4 različnih barvah:
- zelena, 
- oranžna, 
- roza, 
- vijolična.

 

Inovativna krtača za lase Michel Mercier imate lahko kot dodatno ponudbo tudi v vašem frizerskem salonu. Omogočamo vam, da jih dobite takoj, plačate pa jih šele ko jih boste prodali.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prodaja kozmetične opreme. Prodaja frizerske opreme.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...