IR (infrardeča) terapija, odstranjevalec toksinov in oblikovalec postave

IR (infrardeča) terapija, odstranjevalec toksinov in oblikovalec postave

Preveri dobavljivost

Redna cena: 1.390,00 €

Akcijska cena: Brez davka: 1.057,38 € Z davkom: 1.290,00 €

Odlična naprava za izvajanje detoxa s pomočjo IR toplote, ki se lahko nastavi različno za različne predele telesa in se nastavi do 65 stopinj C. Naprava je na zalogi, ogledate si jo lahko v našem razstavnem salonu.

Opis izdelkaZ uporabo radiacije in penetracije IR prodre v tkivo pod kožo, v kosti in mišice ter viscero-notranje organe. Z ogrevalno funkcijo pospeši cirkulacijo krvi in topi odvečno maščobo, s čimer se zmanjša telesna teža ter oblikuje postava.

Funkcije

- Zmanjšanje teže, odstranjevanje toksinov;
- Pospeši metabolizem;
- Odpravlja utrujenost;
- Fizična terapija mišičnih in živčnih bolezni;
- Sprosti obremenjenost in bolečine jeter;
- Zmanjša razdraženost, sprošča.

Specifikacije

Velikost paketa: 42×23.5×38.5 cm
Neto teža: 5,5 kg

Napetost: 220V / 50Hz .

Ostalo

Naprava ima ustrezne certifikate, hkrati je ceno zelo ugodna in se lahko uporablja tako v kozmetičnih salonih, rehabilitacijskih centrih, bolnišnicah, zdraviliščih kot tudi tudi doma.

Teoretična podlaga delovanja

Uporaba dolgih infrardečih žarkov (”Far Infrared Ray” – FIR) je dokazana kot ena najbolj učinkovitih in varnih znanstvenih metod za hujšanje in oblikovanje telesa. Vsem življenjskim oblikam na svetu sevanje FIR aktivira celice in pospešuje metabolizem. FIR ima funkcijo sevanja ali obsevanja in tako vplivanja na procese pod kožo, v mišicah, kosteh in drobovju, kar ima za posledico gretje in toplotno moksibustijo, ki lahko pospešita krvni obtok, aktivacijo celic in njihov metabolizem. To ugodno vpliva na zmanjšanje vnetij, acidoze, sterilizacijo, razpršitev krvne siltacije, celjenje ran, zdravljenje debelosti, izgubo telesne teže itd.

Ta sistem združuje FIR toplotni prevodnik z dobro distribucijo in napredni kontrolni sistem na osnovi umetne inteligence. S tem prilagaja ogrevalne temperature FIR različnim zahtevam ljudi. Ko se frekvenca aktivnosti med molekulami in atomi v celicah uskladi s frekvenco FIR, začnejo telesne celice pospešeno absorbirati energijo, zato pride do resonance in silovitejše oscilacije molekul. Celice tkiv se torej aktivirajo, katabolizem se poveča, zato se začne neželena maščoba razkrajati.

Ta sistem je bil izdelan z namenom odpravljanja sodobnih boleznih, ki so posledica sodobnega načina življenja. Njegovi funkciji sta skrb za ohranjanje zdravje kot tudi zdravljenje debelosti ali hujšanje brez neželenih učinkov za človekovo telo. Gre namreč za vrsto idealnega in učinkovitega sodobnega visoko tehnološkega sistema, ki se na splošno uporablja v lepotnih salonih in shujševalnih centrih.
Ta sistem je specifično zasnovan v skladu z zahtevami strank v ZDA in EU. Vključuje prvorazredno inteligentno tehnologijo za upravljanje. Na štirih predelih telesa je mogoče s pomočjo časomerilca uvajati gretje pri treh različnih temperaturah. Ta sistem deluje z ultra nizko napetostjo (manj kot 36 V), zato ni skrbi glede varnosti. To so razlogi, da postaja prva izbira v lepotnih salonih in shujševalnih centrih v Evropi in Ameriki.

Lastnosti

1. Povečuje redukcijo in oksidacijo v telesu ter preprečuje nalaganje maščobe;

2. Pospešuje lipolizo, potenje in izločanje maščob;

3. Aktivira telesna tkiva in njihove funkcije; z aktivacijo hormonov in vrenja razkraja nakopičene odpadne snovi v telesu, kot so težke kovine in strupi;

4. Pospešuje metabolizem, s tem ko zmanjšuje utrujenost in povečuje absorbcijo hranilnih snovi;

5. Skrbi za fizično terapijo proti mialgiji in nevrozi; uravnoteža avtonomni živčni sistem; z odpravljanjem nervoznega razpoloženja izboljšuje stanje mišic, odstranjuje mlečno kislino in izboljšuje delovanje jeter;

6. S preprečevanjem raka izboljšuje reagiranje imunskega sistema;

7. Eliminira bolečino in vnetje;

8. Obnavlja organizacijske funkcije telesa.


V kolikor naprave ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.
Poleg aparata za IR terapijo , lahko pri nas dobite vso opremo za frizerske in kozmetične salone.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Mnenja strank