kavitacija "CAVI SONIC ULTRA SLIM"

kavitacija "CAVI SONIC ULTRA SLIM"

Brez DDV: 8.032,79 € Z DDV: 9.800,00 €

Več info o tej napravi na: www.eliteiplrf.com


Glavne tehnične karakteristike:


KAVITACIJSKA frekvenca: 35 KHZ do 47 KHZ - nastavljiva


KAVITACIJSKA moč: Maks. 5 W/cm2


Premer KAVITACIJSKIH priključkov: 50 mm


Električna napetost: AC 220 V – 230 V, 50Hz


Polarnost RF: bipolarna in tripolarna


Frekvenca RF: 6 MH


Največja gostota moči RF: 35 W


Št. RF priključkov: 4 kosi


Trajanje tretmaja: Nastavljivo od 5 do 30 minut v korakih po 5 minut


Moč RF: Maks. 280 J ± 10 %


Zaslon: 7-palčni barvni zaslon na dotik


Dimenzije: 45 x 35,5 x 25 cm


Masa: 25kg


Certifikat: CE Class I


 


APARAT NI NA VOLJO!

- +
 • Zaloga Na zalogi
Opis

Naprava za oblikovanje telesa in odstranjevanje celulita ter maščob CAVI SONIC ULTRA SLIM je zares najbolj popoln sistem ker omogoča kombinacijo različnih metod odpravljanja maščobe.

Edina naprava, ki ima nastavljivo frekvenco kavitacija od 35 kHz do 47 kHz. Poleg te prednosti vsebuje dva aplikatorja kavitacije s tako imenovanim “flat” ali “focus” načinom delovanja. Eden se uporablja pri debelejši plasti maščobnih oblog in deluje globinsko. Drugi pa se uporablja pri tanjši plasti in deluje površinsko.
Moč kavitacije je 5W/cm2, kar pomeni, da je ena najmočnejših kavitacij na tržišču in zagotavlja najboljše rezutate.

Poleg aplikatorjev kavitacija vsebuje naprava še štiri dodatne aplikatorje.
Dva aplikatorja za telo z bipolarno in povsem novo tripolarno radiofrekvenco, ter še dva aplikatorja z bipolarno in tripolarno radiofrekvenco za obraz. Radiofrekvenca je nastavljiva – 1, 3, 6 MHz, moči 35W in 280J.

Glavne prednosti naprave za kavitacijo Cavi Sonic Ultra Slim:
Ima nastavljivo frekvenco kavitacije od 35 kHz do 47 kHz.
Vsebuje dva aplikatorja za izvajanje kavitacije (''Flat'' in ''Focus'').
Lahko izvajate kavitacijo na predelih kjer je več maščobe in na predelih, kjer jo je manj.
Rezultati kavitacije so vidni že po prvem tretmaju.
Vsebuje dva aplikatorja z bipolarno in tripolarno radiofrekvenco za telo.
Vsebuje dva aplikatorja z bipolarno in tripolarno radiofrekvenco za obraz.
Ima nastavljivo radiofrekvenco.
Naprava ima odlične karakteristike in zagotavlja odlične rezultate


Upravljanje naprave za kavitacijo Cavi Sonic Ultra Slim:
Upravljanje naprave je izredno preprosto in poteka preko 7″ LCD zaslona občutljivega na dotik – preko njega se enostavno in pregledno nastavijo tretmaji. Poleg vsega ima naprava seveda tudi timer – s katerim nastavite čas trajanja tretmaja.

 

Podrobnejša onbrazložitev delovanja Kavitacije in radiofrekvence:


I. BIO KAVITACIJA 2F

BIO KAVITACIJA 2F generira stabilno kavitacijsko valovanje za odpravljanje “panikulopatije adipoze”; trenutno je najbolj napreden instrument za odpravljanje panikulusne adipoze in celulita; predstavlja zadnji tehnološki korak pri razvoju visoko tehnoloških naprav za uporabo na tem tržnem segmentu. Zaradi sofisticiranega kontrolnega mehanizma, ki nadzira povratno delovanje delovnih parametrov (širjenja tlačno-zvočne hitrosti, temperature in odklona od točke največje učinkovitosti), je tehnološko najboljša izbira za spodbujanje razpada maščobnih celic.

Osnovni princip delovanja BIO KAVITACIJE 2F je dobro znan fizikalni pojav kavitacije. Ultrazvočno valovanje (kot vse zvočno valovanje) je sestavljeno iz ekspanzijskih in kompresijskih ciklov. Kompresijski cikli delujejo na tekočino s pozitivnim tlakom, zbližujejo molekule, medtem ko ekspanzijski cikli delujejo z negativnim tlakom, ki oddaljuje molekule. Med ekspanzijskim ciklom lahko zvočno valovanje ustrezne intenzivnosti ustvarja mikro kavitacijo. V biološki tekočini so privlačne sile, ki določajo kohezivnost molekul. Za sprožanje kavitacije je potrebno delovanje visokega negativnega tlaka skupaj z ekspanzijskim ciklom zvočnega valovanja, da pride do učinka na obstoječo kohezivnost molekul.


V tkivu z nizko gostoto, kot je maščobno tkivo, je kohezija molekul omejena na prisotnost celičnih medprostorov, zato zadošča relativno nizek negativni tlak, da pride do tega pojava. Kadar je tkivo izpostavljeno negativnemu tlaku ekspanzijskega cikla zvočnega valovanja, se v tekočinah tvori negativni tlak, ki ustvarja veliko količino plinskih mehurčkov, ki se povečujejo, dokler traja dekompresijska (ali ekspanzijska) faza. Nato sledi implozija, ki ima za posledico emisijo kolizijskega valovanja. Kavitacija prinaša stabilne rezultate, če se konstantno kontrolira njena emisijska frekvenca, kar zmanjšuje morebitne nezaželene termične učinke.

Končni učinek je intenzivna celična fragmentacija, ki širi matrico adipozne tekočine (maščobnih kislin) v medceličnih prostorih, kjer pride v stik z medceličnimi tekočinami. Infiltracijska tekočina tvori stabilno emulzijo. V primerih manjše gostote tkiv je kavitacijski pojav pogosto posebej intenziven, dokler ne pride do tvorbe prostih radikalov in denaturizacije lipoproteinske komponente adipozne membrane.

Nazadnje omenjeni biološki učinki spodbudijo lipolitski učinek, ki se deloma nadaljuje tudi po koncu kavitacijskega tretmaja. Nato je koristno oblikovanje telesa in limfna drenaža. Izvede se z vakuumsko endodermno masažo obdelanega mesta z Derma vakuumom in multi radiofrekvenco (RF), da se odstranijo tekočina in oljni delci, ki so ostali od razkrojenih maščobnih celic.

II.   Multipolarna RF

Tehnologija multipolarne RF (bipolarna in tripolarna RF) omogoča uporabo novih znanstvenih dognanj pri odpravljanju celulita, oblikovanju telesa, zaviranju staranja kože in utrjevanju kože. Vključuje uporabo elektromagnetnega (neionizirajočega) valovanja, ki učinkuje na telo, tako da povrne upočasnjene fiziološke procese na normalno raven. Ti valovi prodrejo s toploto in energijo globoko v kožo, s čimer ustvarijo endotermični učinek, ki pozitivno vpliva na limfne in žilne sisteme ter strukture, povezane z maščobnimi tkivi. Učinki na telo:

 

  • zmanjšuje pojav zastajanja veno-limfnega sistema

 

  • izboljšuje odvajanje

 

  • pospešuje metabolizem maščobe

 

  • stimulira fibroblaste, kar omogoča učinkovito utrjevanje kože

 

  • izboljšuje tonus Učinki na obraz:

 

  • deluje kot napenjevalec kože

 

  • zapolnjuje in gladi gube

 

  • razširja krvne žile

 

  • popravlja in gradi

 

  • utrjuje

 

  • pospešuje mikrocirkulacijo

 

  • dviga raven sprejetega kisika in prehranjenosti celic

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...