Kovček za kozmetiko 4747A | srebrn

Preveri dobavljivost

Brez davka: 40,16 € Z davkom: 49,00 €

Kovček za kozmetiko 4747A | srebrn

 

Kovček za kozmetiko je del vrhunske opreme za vse zaposlene v kozmetiki in panogah, ki se ukvarjajo z lepotnimi tretmaji.

Kozmetični kovček iz luksuzne linije pri katerih so v notranjosti oblečeni v črn žamet, ki je neverjetno prijeten na dotik.

Opis izdelka

Kovček za kozmetiko 4747A | srebrn

 

Kovček za kozmetiko je del vrhunske opreme za vse zaposlene v kozmetiki in panogah, ki se ukvarjajo z lepotnimi tretmaji. Kozmetični kovček iz luksuzne linije pri katerih so v notranjosti oblečeni v črn žamet, ki je neverjetno prijeten na dotik. Žamet v kovčku za kozmetiko poskrbi tudi da se pripomočki ne premikajo v notranjosti. 

Pladnji z ogromno odlagalne površine poskrbijo za odličen pregled med vsemi pripomočki, ki jih nujno potrebujete med delom. Za še boljšo preglednost ima kovček možnost vgradnje UV lučke, ki osvetli celoten shrambeni prostor. 

V kovčku za kozmetiko imate drage pripomočke zato je poskrbljeno, da se kovček lahko zaklene s ključem. Kovček za kozmetiko je izjemne kakovosti in je zelo enostaven za prenašanje.


 

Mere kovčka: 

- dolžina: 36cm
- širina: 26cm
- višina: 28.5cm

Mere notranjost:

- višina: 12cm
- širina: 35cm
- dolžina: 25.5cm

Mere polic:

- dolžina: 25cm
- širina: 21cm
- višina: 2.5cm

Teža kovčka je 4kg.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Mnenja strank