Kozmetična miza - pedikerski stol PABLO | 2246a | 3x motor

Prijavite se na brezplačni webinar Vacuslim 48
in na modelu boste v živo videli kako preprosta je izvedba tretmaja in kako dobri so rezultati >>
Vidimo se v torek, 14.2.2023, ob 9.00 uri.

Kozmetična miza - pedikerski stol PABLO | 2246a | 3x motor

Brez DDV: 2.102,46 € Z DDV: 2.565,00 €

Kozmetična miza - pedikerski stol Pablo je dobavljiv v nekaj dneh. Naslon za nogi je sestavljen iz dveh delov, za vsako nogo posebej. Kozmetična miza je obenem tudi stol za pedikuro. Predstavlja vrhunski model s tremi elektromotorji. Električni stol za pedikuro - kozmetična miza Pablo omogoča tako popolnoma ležeči položaj kot popolnoma sedeči položaj in je vrtljiva za 240 stopinj.

V ponudbi je tudi kozmetična miza - pedikerski stol Paulo, ki ima dodatna 2 motorja (skupaj 5 motorjev), ki neodvisno kontrolirata še naslona za nogi.


Specifikacije:
Dimenzije: 186 x 57 / 82 x 56 - 89cm
Upravljanje: 3x elektromotor.
Teža: 79 kg.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 61.76 € Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Kozmetična miza - pedikerski stol Pablo (tudi pedikerski stol)  z električnim upravljanjem je idealna za izvajanje vseh vrst tretmajev v kozmetičnem salonu. Kozmetična miza - pedikerski stol Pablo omogoča popolno nastavitev, da bo udobno tako stranki kot kozmetičarki. Z električnim upravljanjem se nastavlja višina, naslon za hrbet in sedalni del. Višina je nastavljiva od 58cm do 89cm. Pri takšnem razponu nastavljanja višine bo kozmetična miza Pablo  nadvse udobna za vsako vašo stranko, delo pa prijetno za vsako kozmetičarko.

Posebnost kozmetične mize je, da omogoča stransko obračanje, skupaj za 240o, kar je posebej priročno za nameščenje stranke in za samo delo kozmetičarke. Zaradi priročnega stranskega nastavljanja je primerna za vsak kozmetični salon. Na vzglavniku ima luknjo za obraz in se  lahko uporabi tudi kot masažna miza.

Naslon za nogi je sestavljen iz dveh delov, kar omogoča da se kozmetična miza Pablo uporablja tudi kot stol za pedikuro.

Zaradi kvalitetne izdelave in kvalitetnih uporabljenih materialov spada v premium segment kozmetičnih miz.

 

Specifikacije:

-3x elektromotor,
-dolžina: 186 cm,
-širina: 57 / 82 cm,
-višina: 56-89 cm.

Dodatne možnosti nadgradnje:

-pregrinjalo stola,
-nožno upravljanje Ref.FC-003/FC-005,
-kolesa,
-gretje ,
-brezžično upravljanje,
-spominska pena,
-silikon,
-pladenj za odlaganje Ref.30030.

Na voljo tudi verzija stola za pedikuro s 5 motorji - kozmetična miza - pedikerski stol Paulo, ki dodatno neodvisno kontrolira naslona za nogi.

V ponubi imamo tudi kozmetično mizo, katera je primerna tudi za SPA centre. Izredno udobna kozmetična miza Fox-2249 | Tenso |, ima kar 13 cm debelo peno za oblazinjenje, kar zagotavlja udobje vsaki vaši stranki. Oblazinjenje kozmetične mize pa je narejeno iz kvalitetnega PU usnja, kar ji znatno podaljša življensko dobo.

Poleg predstavljene kozmetične mize imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

 

V kolikor kozmetične mize ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 

 

 

 

 

 

 

Kozmetična oprema. Kozmetična miza. Kozmetične mize. Stol za pedikuro. 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...