Monopolarna radiofrekvenca CET & RET |Rabljeno|

Monopolarna radiofrekvenca CET & RET |Rabljeno|

3.490,00 €

Brez DDV: 2.450,82 € Z DDV: 2.990,00 €

Monopolarna radiofrekvenca CET & RET


Radiofrekvenčna naprava CET&RET predstavlja visoko učinkovito radiofrekvenčno metodo CET in RET združeno v eni napravi. Gre za radiofrekvenco z visoko učinkovitostjo, kjer dosegamo odlične rezultate tako pri lifting tretmajih, kot pri tretmajih proti celulitu.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 70.80 € Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Radiofrekvenca CET & RET

Radiofrekvenčna naprava CET&RET predstavlja visoko učinkovito radiofrekvenčno metodo CET in RET združeno v eni napravi. Naprava je široko uporabna in se lahko uporablja v kozmetiki za pomlajevanje kože kot v fizioterapiji, saj omogoča lajšanje bolečin, odpravo težav s sklepi, mišicami, živčevjem, vezmi in pri ostalih poškodbah.

CET (Capacitive Electric Transfer) je metoda, ki omogoča Radiofrekvenčnemu električnemu toku, da se s pomočjo kapacitete prenese do kože stranke s konstantno rotirajočim aplikatorjem – aktivno elektrodo.

Elektroda je prekrita z izolacijskim filmom, ki deluje kot dielektrik, telo pa kot druga plošča kondenzatorja. Neaktivna elektroda, ki je postavljena v bližini mesta aplikacije pa zaključi krogotok. 

S CET metodo tako ustvarjamo visokofrekvečno polje med aplikatorjem in neeaktivno elektrodo. Nabiti ioni se pod vplivom električnega polja rotirajo okoli njihove uravnotežene pozicije kar povzroči trenje in posledično pojav toplote, ki jo izkoriščamo pri terapiji. Električna prevodnost tkiv se razlikuje. Največjo prevodnost imajo tkiva, ki vsebujejo veliko vode, npr. kri, mišice; manjšo prevodnost pa ima maščobno tkivo, kosti, tetiva, itd. Prednost CET metode je ravno v tem, da omogoča tudi globinsko segrevanje tkiv, ki ne vsebujejo veliko vode (npr. tetive, sklepi, kite,..). Temperatura, ki jo dosežemo je tako v notranjosti kože višja od temperature kože na površini.

Naprava zraven CET metode omogoča tudi RET (Resistive Electrical Transfer) metodo, ki je bila predstavljena leta 1994 in se razlikuje od CET po tem, da elektrode niso izolirane, kar povzroči prehod električnega toka skozi koži z manjšo razpršitvijo. Tako dosežemo povišanje temperature na večji globini. 

Naprava je v osnovi opremljena z aplikatorji različnih dimenzij, ki se lahko uporabljajo na obrazu in ostalih delih telesa. Na voljo so 4 različni aplikatorji za opravljanje terapije CET in 4 različni aplikatorji za opravljanje terapije RET.

Biološki učinki Radiofrekvenčne naprave CET&RET:

  • Poveča arterijsko cirkulacijo – vazodilatacijo, kar omogoča povečanje oksigenacije tkiva
  • Poveča vensko drenažo z večjo re-absorpcijo katabolitov in zmanjšanje edema
  • Poveča prepustnost celične membrane, kar omogoči boljši vstop metabolitov v notranjost celice
  • Zmanjša proste radikale


Uporaba Radiofrekvenčne naprave CET&RET

Radiofrekvenčna naprava CET&RET se uporablja v številnih medicinskih in estetskih strokah, predvsem je uporabna za uporabo v:

  • Kozmetiki in estetski medicini kot anti-aging terapija
  • Travmatologiji in rehabilitaciji
  • Revmatologiji
  • Športni medicini
  • Fizioterapiji

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...