Valjčki za maderoterapijo | masažni valji

Preveri dobavljivost

Brez davka: 163,11 € Z davkom: 199,00 €

Valjčki za maderoterapijo

Valjčki za maderoterapijo so izvrstni in povsem naravni valji za anticelulitno masažo.

Opis izdelka

Valjčki za maderoterapijo so vrhunski pripomoček pri opravljanju vseh vrst anticelulitnih masaž. Maderoterapija je terapija z dolgoletno tradicijo, saj se da njen izvor izslediti iz tisočletja starih kultur. Skozi leta se je tretma maderoterapije izpopolnjeval, kar je dandanes pripeljalo do te izvrstne tehnike z naravnimi lesenimi valjčki.Maderoterapija je povsem naravna in posebna tehnika, pri kateri stimuliramo limfno drenažo in posledično poskrbimo za boljšo odpravo celulita, hkrati pa razbijamo maščobne celice, s čimer drastično izboljšamo pretok krvi in limfe po celotnem telesu. Posledično je telo bolj preskrbljeno s kisikom in drugimi hranljivimi snovmi, ki jih koža potrebuje, da ostane čvrsta in napeta.V kompletu dobite kar 6 unikatno oblikovanih valjčkov za masažo, vsak posamično oblikovan za vrhunske rezultate na tistemu delu telesa, za katerega je valjček oblikovan. Prav vsak izmed valjčkov pa je izdelan iz naravnega lesa, zaradi česar so valjčki izjemno prijetni na dotik in ne dražijo kože.Kot dodaten bonus, pa so valjčki izdelani na terapevtu ergonomičen in prijazen način, zaradi česar bo tretma zahteval minimalen napor s strani samega terapevta, hkrati pa proizvedel vrhunske rezultate.


Uporabo valjčkov za maderoterapijo se priporoča tudi med revolucionarnim tretmajem Vacuslim 48, kar pripelje do še superiornejših rezultatov kot jih tretma proizvede sam.Poskrbite za vedno prijeten in učinkovit tretma, z najnovejšimi valjčki za maderoterapijo, izdelanimi iz prijetnega in naravnega lesa.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Mnenja strank