Krema za obraz s kolagenom | sadje & sivka 50ml

Več kot 5 kosov na zalogi

Brez davka: 12,21 € Z davkom: 14,90 €

Krema za obraz s kolagenom je vrhunska krema za nego obraza, narejena v EU in je tako izredno kvalitetna. Krema za obraz ima vonj po sadju ter sproščujoč in svež vonj po sivki.

Opis izdelka

Krema za obraz, ki vsebuje kolagen ter se izredno hitro absorbira. Dnevna krema za obraz ima sestavine, ki pomagajo krepiti kožo in zato jo priporočamo za vsakodnevno nego obraza.

Sestavine kreme za obraz lahko učinkovito pomagajo regenerirati kožo, uravnavati vsebnost vlage in jo hidratirati.

Krema za obraz ima vonj po sadju ter sproščujoč in svež vonj po sivki. Krema za obraz s kolagenom je vrhunska krema za nego obraza, narejena v EU in je tako izredno kvalitetna. 

 

 SKU: SBS269

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Sestavine / ingredients (INCI):

Aqua Destillata, Cocos Nucifera Oil, Isoprpyl Myristate, Stearic Acid, Polysorbate60, Sorbitol, Collagen, Zea Mays Germ Oil, Carbomer, Parfum, Jasminum Officinale Oil, Sericin, Glycine Soja Protein&Oxido Reductases, Lactic Acid, Glycerin&PEG-8&Caprylyl Glycol&Glyceryl Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Imidazolidnyl Urea, BHT, Ethyl-, Methyl-, Propylparaben, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Lavandula Anfustifolia

Mnenja strank