Lady Stella Vitaplex Step 1 | 500 ml

Z nakupom na art-kozmetika.com sodeluj v nagradni igri za 3 dni v Four stars house - hiši s pokritim bazenom, jakuzijem in savno >>


Lady Stella Vitaplex Step 1 | 500 ml

Brez DDV: 21,23 € Z DDV: 25,90 €

Lady Stella Vitaplex Step 1 (500 ml):  


   • ekskluzivna unikatna regeneracija lasne strukture

  • veže se na keratin v lasu

  • intenzivno zmanjšuje poškodbe las pred kemičnimi vplivi

  • ščiti pred temperaturnimi vplivi

  • vrhunska globinska nega las

  • po barvanju, beljenju ali po obnovitvenem tretmaju so lasje močni, sijoči in izjemno mehki


 


 


 
- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Lady Stella Vitaplex Step 1

Vitaplex Step 1 je popolnoma unikatna regenerativna protekcijska mešanica za vaše lase, ki se veže na keratin v vašem lasu. Izvrši se vrhunska globinska nega.

Z Lady Stella Vitaplex Step 1 intenzivno ščitite lase pred temperaturnimi vplivi. Lasje so po barvanju, beljenju ali po obnovitvenem tretmaju močni, sijoči in izjemno mehki.

Vitaplex Step 1 je brez silikonov, olj, sulfatov, ftalatov, DEA, aldehidov in ni testiran na živalih.

 

Poškodovani lasje

Slika: poškodovani in suhi lasje postanejo po Vitaplex tretmaju ukrotljivi in enostavni za oblikovanje.


Nadaljujete z Vitaplex Step 2

Po opravljenem barvanju se na laseh naredi še naslednji korak z Vitaplex Step 2ki po vašem barvanju, beljenju ali obnovitvenem tretmaju lase še naprej ohrani močne, okrepljene in popolne. Skupaj z Vitaplex Step 1 ustvarjata neverjetno dobro zdravilno kombinacijo za vaše lase.

Bolj imate poškodovane, suhe in preprarirane lase, hitreje bodo opazne spremembe hitrega globinskega delovanja vrhunskega kompleta za nego las Vitaplex Step 1 in 2. Vitaplex set združi polomljene vezi v vašem lasu in omogoči takojšen rezultat. Sestavine aktivno prodrejo v lasno vlakno in takoj začnejo regenerirati in obnavljati keratinske vezi.


Navodila za uporabo Lady Stella Vitaplex kompleta (Step 1 + Step 2):

Pri barvanju uporabimo regenerativni Vitaplex Step 1, ki med samim postopkom lase zaščiti in jih takoj začne obnavljati, da so že med samim barvanjem mehki in ubogljivi. Po končanem nanosu dodamo še Vitaplex Step 2, ki zaščiti pravkar pobarvane lase in jih ohranja dlje časa lepe.

Črni lasje v blond

Slika: Prehod iz skrivnostne črnolaske v opazno blondinko je sedaj mogoč in to brez poškodb las!

Beljenje je definitivno največji strah vseh, ki jih skrbi za zdravje svojih las. Lasje se hitro polomijo in izgledajo kakor suha slama. Frizerji, ki se spoznajo na belila in strukture las, se temu lahko izognejo, pa vendar tudi njih lahko preseneti kakšna neznana sestavina. Tudi pri barvanju se lasje poškodujejo, sicer je poškodb manj in niso tako opazne, vendar se tudi temu z lahkoto izognemo. Pri Vitaplex setu pa se vam poškodb ni treba bati.

Lahko preidete iz popolne črnolaske v popolno blondinko in to brez skrbi, da bi se vam lasje izsušili ali izgledali kakorkoli manj zdravi, sijoči in gladki. Skrivnost se skriva v tem, da se sestavine vkomponirajo v las in nadomestijo vse sestavine, ki bi jih belilo razbilo ter še dodajo svoje.

 

Privoščite svojim in strankinim lasem vrhunsko nego!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 

 

INCI: Aqua, Sodium laneth-40 maleate/styrene, sulfonate copolymer, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl urea, Aloe barbadensis leaf juice, Ascorbic Acid, Panthenol, Propylene glycol.
Odgovorna oseba: Stella Zrt. H-1142 Budapest, Szonyi ut 41.

Profesionalna kozmetika Lady Stella. Kozmetični izdelki.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...