Make-up gobica - FaceBobble

Make-up gobica - FaceBobble

Brez DDV: 4,88 € Z DDV: 5,95 €

Make-up gobica - FaceBobble


Make-up gobica - FaceBobble je unikatna gobica za nanašanje tekoče podlage na obraz. Make-up gobica - FaceBobble je zaradi svoje brezrobne oblike odličen aplikator kozmetičnih produktov.

  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Make-up gobica - FaceBobble

Make-up gobica - FaceBobble je unikatna gobica za nanašanje tekoče podlage na obraz. Make-up gobica - FaceBobble je zaradi svoje brezrobne oblike odličen aplikator kozmetičnih produktov. Make-up gobica - FaceBobble vam olajša nanašanje osnovne podlage, pudra in senčila s svojim ekskluzivnim materialom, ki zagotavlja brezhiben nanos z minimalnim odpadnim materialom. 

Make-up gobica - FaceBobble vsebuje odprto celično strukturo, ki lahko vpije manjše količine vode. To dovoljuje da je gobica polna vode in tako ličila ostanejo na površju in se ne vpijejo v notranjost kar dovoljuje, da uporabite vedno manj ličila. Gobica FaceBobble se dvakratno poveča v velikosti in postane še bolj mehka, če je polna vode.

Kako se uporabi:

- gobico zmočite,

- stisnite gobico, da izteče presežek tekočine,

- nanesite ličilo na gobico,

- tapkajte z gobico po obrazu za nanos ličil.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...