Make up luč na stojalu | LED RING 12 | bela svetloba

Preveri dobavljivost

Brez davka: 138,52 € Z davkom: 169,00 €

Make up luč na stojalu | LED RING 12 | bela svetloba

Make up luč na stojalu v obliki kroga je idealna luč za enakomerno osvetljevanje obraza. 

Opis izdelka

Make up luč na stojalu | LED RING 12 | bela svetloba

Make up LED luč na trikrakem stojalu za ličenje v obliki kroga je specialna luč za enakomerno in profesionalno osvetljevanje obraza. Vrhunska bela svetloba LED luči za ličenje na stojalu je najboljša možna osvetlitev za obraz, ki jo nepogrešljiva za vsakega profesionalnega vizažista za pripravljanje senzacionalnega make upa. 

Make up luč na trikrakem stojalu ima obliko zaradi katere bodo obrazi mojstrsko osvetljeni. LED RING luč za ličenje na stojalu se uporablja pri profesionalnih photoshootingih za pripravo najbolj realističnih in tudi posebnih ličenj.

Make up luč na stojalu LED RING stoji na trdnem in profesionalnem tripodu za najboljšo stabilnost. LED make up luč bo zagotavljala dolgotrajno in brezhibno delovanje. Stojalo za LED luč za ličenje RING se lahko trikrat raztegne do 185cm višine. 

Poleg make up luči pride tudi zelo trpežna in priročna torba za prenašanje in varno shrambo. LED luč za ličenje na tri krakem stojalu RING ima na sredini LED kroga še nastavek za pametni telefon na katerem lahko snemate timelapse ali video celotne produkcije ličenja. Z nastavkom za telefon na make up luč na stojalu boste lahko dvignili svojo marketinško sceno na socialnih omrežjih na nov nivo in tako pridobili nove stranke.

LED make up luč na tri krakem stojalu ima tudi nastavek za držalo za telefon ali za fotoparat s katerim lahko posnamete zmagovalne timelapse videe ali druge verzije videa za samopromocijo in marketing vašega salona ali dela.

Tehnične specifikacije:

- Moč: 35 W
- Barvna temperatura LED: 5500 K
- Nastavljanje zatemnjenosti LED luči
- Premer: 34 cm
- Teža: 1.8 kg
- Nastavljivo grlo po nagibu
- Hot shoe nastavek (za telefon, flash ali fotoaparat)

Komplet vključuje: 

- 180 LEDic
- LED RING ali led krog
- MAX višina 185 cm
- Torba za shranjevanje in prenašanje
- Vgrajen difuzor za mehčanje svetlobe
- Tri krako stojalo ali tripod

 

 

 

 

 

 

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444

Lahko pa nam pošljete tudi sporočilo na prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj

Mnenja strank