Make up luč na stojalu | LED RING 18

Zadnji kos

Brez davka: 163,11 € Z davkom: 199,00 €

Make up luč na stojalu | LED RING 18

 

Make up luč na stojalu LED RING za ličenje je izvrstna osvetljava za vizažiste in make up profesionalce, ki jo uporabljajo za ustvarjanje neverjetnih make up mojstrovin.

Opis izdelka

Make up luč na stojalu | LED RING 18 

 

Make up luč na stojalu za ličenje nudi izvrstno osvetljavo za vizažiste in make up profesionalce, ki jo uporabljajo za ustvarjanje neverjetnih make up mojstrovin. LED  luč za ličenje bo edini konstantni pripomoček kateri bo zagotavljal senzacionalni make up. LED RING make up luč na trikrakem stojalu za ličenje vam bo priskrbela dolgotrajno in brezhibno delovanje. Luč za ličenje omogoča nastavljanje barvne temperature kar vam omoča da boste imeli odlično reprodukcijo barv.

Make up luč LED RING na trikrakem stojalu oddaja zelo mehko in lepo porazdeljeno svetlobo, ki odstrani vse ostre sence in odkrije vse neenakosti in nepravilnosti na obrazu.

Stabilno in kovinsko trikrako stojalo LED RING je edina luč, ki jo boste potrebovali za osvetljevanje osebe ali prostora saj jo lahko z dodanim trikrakim stojalom postavimo na višino 185cm in jo nastavimo na določeni kot za osvetljevanje.

LED RING  make up luč na trikrakem stojalu osvetli osebo z neverjetno barvno reprodukcijo saj bela LED svetloba sveti s konstantno močjo in barvno temperaturo 5500 K kar je idealno za osvetljevanje kože.

 

Tehnične specifikacije: 

- Moč: 48 W
- Barvna temperatura: 5500 K
- Nastavljanje zatemnjenosti
- Nastavljanje barvne temperature
- Nastavek za telefon ali fotoaparat
- Premer: 45,72 cm
- hot shoe nastavek (za telefon, flash ali fotoaparat)

Komplet vsebuje:

- 480 LEDic
- LED RING
- držalo za telefon
- tri krako stojalo z max višino 185cm (tripod)
- Torba za prenašanje
- vgrajen difuzor za mehčanje svetlobe

 

 

 

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444

Lahko pa nam pošljete tudi sporočilo na prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj

Mnenja strank