Masažna kad GA-1580N |za 2 osebi|

Saloni, najemite diodni laser TrisCAM za trajno neboleče odstranjevanje dlak in navdušite stranke >>
Tretmaji se izvajajo skozi celo leto!

Masažna kad GA-1580N |za 2 osebi|

Brez DDV: 1.549,18 € Z DDV: 1.890,00 €

Masažna kad z najnovejšo tehnologijo in inovativnim dizajnom zagotavlja izjemno razvajanje in sprostitev.


Dimenzije: 1580 x 1580 x 700 mm


10 talnih zračnih šob,
2 x 5 hrbtnih vodnih šob,
4 stranske vodne šobe.


Višina na vzglavnikih: 720cm.


Radio, 
samočistilni sistem, 
dogrevanje vode, 
digitalno upravljanje, 
daljinsko upravljanje,
...

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 45.76 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Masažna kad GA-1580N  z dimenzijami 1580 x 1580 x 700 mm ponuja največje udobje za dve osebi v vaši kopalnici. Kopalniška oprema, ki predstavlja ne le nadstandard v vaši kopalnici, pač pa v teh napornih časih omogoča sprostitev na najvišji ravni – doma v vaši kopalnici.


Za Vaše udobje v masažni kadi  bo poskrbelo 10 talnih zračnih šob, 2 x 5 hrbtnih vodnih šob in 4 stranske vodne šobe, katerih delovanje zagotavljata vodna črpalka z 0,75 kW(opcijsko: 1,1 kW) in zračna  črpalka z 0,75 kW moči. Dotok za mrzlo in toplo vodo v masažno kad je premera 15mm, odtok pa premera 60mm.Temperaturo vode se preko grelca vode z močjo 1,5 kW(opcijsko: 3 kW) nastavlja ročno. Masažna kad ponuja  ročno nastavitev jakosti in frekvence brizganja šob. Masažna kad GA-1580N nudi še fleksibilno ročno prho, nadzorno ploščo, priročno odlagalno poličko, notranjo osvetlitev kadi in naslon za glavo.

Priključna napetost masažne kadi je 220V.

Uporaba masažne kadi zmanjšuje stres in povečuje cirkulacijo krvi, ki je pomembna za ohranjanje notranje telesne stabilnosti. Učinek masažne kadi pozitivno vpliva na zmožnost gibanja in premikanja, zato je priporočljiva uporaba masažne kadi tudi po vadbi.

Najpomembnejše pri postavitvi masažne kadi v vašo kopalnico je, da kupite masažno kad izdelano iz ustreznega materiala, s funkcijo dogrevanja vode in kar je še pomembnejše, s programom za čiščenje šob.
Vse naše masažne kadi so izdelane iz kvalitetnega akrila in imajo funkcijo dogrevanja vode ter samočistilni program. Akril zagotavlja dolgoletno uporabo, lep videz, enostavno čiščenje saj se ga umazanija le stežka prime in nezahtevno odpravljanje prask in odgrnin. Zaradi dodajanja snovi, kot so penila in dišave, se v ceveh in črpalkah nabirajo usedline, ki lahko povzročijo okvare.Samočistilni program poskrbi, da masažna kad sama avtomatsko pred uporabo in po uporabi očisti šobe in črpalki. 

1. Kad
2. Keramika
3. Zračna šoba
4. Vodna šoba
5. Talna luč
6. Odtok
7. Požiralnik
8. Dotok vode
9. Fleksibilen tuš
10. Nastavitev tople/hladne vode
11. Nastavitev moči dotoka/tuša
12. Nastavitev zraka
13. Tri-polno stikalo
14. Odtok vode
15. Nadzorna plošča


 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

Masažna bana, masažna banja, banja z masažo, bana z masažo, kad z masažo, kopalniška oprema, kadi v kopalnici, kadi za kopalnico, kopalniške kadi.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...