Masažna kad GA-1680

Preveri dobavljivost

Brez davka: 1.385,25 € Z davkom: 1.690,00 €

Masažna kad z najnovejšo tehnologijo in inovativnim dizajnom zagotavlja izjemno razvajanje in sprostitev.

Dimenzije: (1500/1600/1700) x 800 x 620 mm.

Masažna kad Ga-1680 vam ponuja:

10 talnih zračnih šob,
5 stranskih vodnih šob,
5 hrbtnih vodnih šob.

Radio,
Samočistilni sistem,
Dogrevanje vode,
Digitalno upravljanje,
Daljinsko upravljanje.

 

Kg vode do najvišje šobe: 200,
Kg vode do preliva: 250.

Opis izdelka

Masažna kad GA-1680  z dimenzijami (1500/1600/1700)x800x620mm ponuja največje udobje za eno osebo v vaši kopalnici. Kopalniška oprema, ki predstavlja ne le nadstandard v vaši kopalnici, pač pa v teh napornih časih omogoča sprostitev na najvišji ravni – doma v vaši kopalnici.


Za Vaše udobje v masažni kadi bo poskrbelo 10 talnih zračnih šob, 5 stranskih vodnih šob in 5 hrbtnih vodnih šob, katerih delovanje zagotavljata vodna črpalka z 0,75 kW(opcijsko: 1,1 kW) in zračna  črpalka z 0,75 kW moči. Dotok za mrzlo in toplo vodo v masažno kad je premera 15mm, odtok pa premera 60mm.Temperatura vode je nadzorovana preko digitalne nadzorne plošče in grelca vode z močjo 1,5 kW(opcijsko: 3 kW). Masažna kad ponuja masažo po prednastavljenih programih ali pa ročno nastavitev jakosti in frekvence brizganja šob. Digitalna masažna kad GA-1680 nudi še ročno prho, podporo za glavo in osvetlitev dna kadi.

Karakteristike za masažno kad GA-1680:

10 talnih zračnih šob,
5 stranskih vodnih šob,
5 hrbtnih vodnih šob.

Radio,
Samočistilni sistem,
Dogrevanje vode,
Digitalno upravljanje,
Daljinsko upravljanje.


Priključna napetost masažne kadi je 220V.

Uporaba masažne kadi zmanjšuje stres in povečuje cirkulacijo krvi, ki je pomembna za ohranjanje notranje telesne stabilnosti. Vzgon vode zmanjšuje pritisk in stres na sklepe in mišice. Učinek masažne kadi pozitivno vpliva na zmožnost gibanja in premikanja, zato je priporočljiva uporaba masažne kadi tudi po vadbi.

Najpomembnejše pri postavitvi masažne kadi v vašo kopalnico je, da kupite masažno kad izdelano iz ustreznega materiala, s funkcijo dogrevanja vode in kar je še pomembnejše, s programom za čiščenje šob.
Vse naše masažne kadi so izdelane iz kvalitetnega akrila in imajo funkcijo dogrevanja vode ter samočistilni program. Akril zagotavlja dolgoletno uporabo, lep videz, enostavno čiščenje saj se ga umazanija le stežka prime in nezahtevno odpravljanje prask in odgrnin. Zaradi dodajanja snovi, kot so penila in dišave, se v ceveh in črpalkah nabirajo usedline, ki lahko povzročijo okvare.Samočistilni program poskrbi, da masažna kad sama avtomatsko pred uporabo in po uporabi očisti šobe in črpalki.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Masažna bana, masažna banja, banja z masažo, bana z masažo, kad z masažo, kopalniška oprema, kadi v kopalnici, kadi za kopalnico, kopalniške kadi.

Mnenja strank