Masažna kad GA-203-1

Vikend brezplačne poštnine - ko vam vsa vaša naročila pošljemo brez poštnine :)
Akcija velja v soboto in nedeljo, 16.10. in 17.10.2021, za čisto vse izdelke na zalogi naročene preko spletne trgovine www.art-kozmetika.com.

Masažna kad GA-203-1

Brez DDV: 1.385,25 € Z DDV: 1.690,00 €

Masažna kad z najnovejšo tehnologijo in inovativnim dizajnom zagotavlja izjemno razvajanje in sprostitev.

Dimenzije: 1350 x 1350 x 660mm.

2 talni zračni šobi,
4 stranske vodne šobe,
2 x 3 hrbtne vodne šobe.

Kg vode do najvišje šobe: 200,
Kg vode do preliva: 280.

-radio, 
-samočistilni sistem, 
-dogrevanje vode, 
-digitalno upravljanje, 
-daljinsko upravljanje.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 39.66 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Masažna kad GA-203-1 z dimenzijami 1350x1350x660mm ponuja največje udobje za dve osebi v vaši kopalnici. Kopalniška oprema, ki predstavlja ne le nadstandard v vaši kopalnici, pač pa v teh napornih časih omogoča sprostitev na najvišji ravni – doma v vaši kopalnici.

Za Vaše udobje v masažni kadi  bodo poskrbele 2 talni zračni šobi, 4 stranske vodne šobe in na vsaki strani 3 hrbtne vodne šobe, katerih delovanje zagotavljata vodna črpalka z 0,75 kW(opcijsko: 1,1 kW) in zračna  črpalka z 0,75 kW moči. Dotok za mrzlo in toplo vodo v masažno kad je premera 15mm, odtok pa premera 60mm.Temperaturo vode se preko grelca vode z močjo 1,5 kW(opcijsko: 3 kW) nastavlja ročno. Masažna kad ponuja  ročno nastavitev jakosti in frekvence brizganja šob. Masažna kad GA-203-1 nudi še ročno prho, podporo za glavo, osvetlitev dna kadi, odlagalno svetilko, odlagalno poličko in drog za brisače.

Priključna napetost masažne kadi je 220V.

Uporaba masažne kadi zmanjšuje stres in povečuje cirkulacijo krvi, ki je pomembna za ohranjanje notranje telesne stabilnosti. Učinek masažne kadi pozitivno vpliva na zmožnost gibanja in premikanja, zato je priporočljiva uporaba masažne kadi tudi po vadbi.

Najpomembnejše pri  postavitvi masažne kadi v vašo kopalnico je, da kupite masažno kad izdelano iz ustreznega materiala, s funkcijo dogrevanja vode in kar je še pomembnejše, s programom za čiščenje šob.
Vse naše masažne kadi so izdelane iz kvalitetnega akrila in imajo funkcijo dogrevanja vode ter samočistillni program. Akril zagotavlja dolgoletno uporabo, lep videz, enostavno čiščenje saj se ga umazanija le stežka prime in nezahtevno odpravljanje prask in odgrnin. Zaradi dodajanja snovi, kot so penila in dišave, se v ceveh in črpalkah nabirajo usedline, ki lahko povzročijo okvare. Samočistilni program poskrbi, da masažna kad sama avtomatsko pred uporabo in po uporabi očisti šobe in črpalki. 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 Masažna bana, masažna banja, banja z masažo, bana z masažo, kad z masažo, kopalniška oprema, kadi v kopalnici, kadi za kopalnico, kopalniške kadi.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...