Masažna kad GA-203

Izkoristite popust in prihranite -10% ob nakupu kozmetike Sara beauty SPA - samo od petka do nedelje >>

Akcija velja za nakup izdelkov Sara beauty SPA na zalogi -
preko spletne strani 
www.art-kozmetika.com 
od 3.2. do 5.2.2023.

Do konca akcije -10% na kozmetiko Sara beauty SPA

Masažna kad GA-203

Brez DDV: 1.385,25 € Z DDV: 1.690,00 €

Masažna kad z najnovejšo tehnologijo in inovativnim dizajnom zagotavlja izjemno razvajanje in sprostitev.

Dimenzije: 1300 x 1300 x 700mm.

4 talne zračne šobe,
6 stranskih vodnih šob,
3 hrbtne vodne šobe.

Skupaj: 13 šob.

Kg vode do najvišje šobe: 180,
Kg vode do preliva: 220.

-radio, 
-samočistilni sistem, 
-dogrevanje vode, 
-digitalno upravljanje.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 40.66 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Masažna kad GA-203 z dimenzijami 1300x1300x700mm ponuja največje udobje za eno osebo v vaši kopalnici. Kopalniška oprema, ki predstavlja ne le nadstandard v vaši kopalnici, pač pa v teh napornih časih omogoča sprostitev na najvišji ravni – doma v vaši kopalnici.

Za Vaše udobje v masažni kadi  bodo poskrbele 4 talne zračne šobe, 6 stranskih vodnih šobe in 3 hrbtne vodne šobe, katerih delovanje zagotavljata vodna črpalka z 0,75 kW(opcijsko: 1,1 kW) in zračna  črpalka z 0,75 kW moči. Dotok za mrzlo in toplo vodo v masažno kad je premera 15mm, odtok pa premera 60mm.Temperatura vode je nadzorovana preko digitalne nadzorne plošče in grelca vode z močjo 1,5 kW(opcijsko: 3 kW). Masažna kad ponuja masažo po prednastavljenih programih ali pa ročno nastavitev jakosti in frekvence brizganja šob. Digitalna masažna kad GA-203 nudi še ročno prho, podporo za glavo, osvetlitev dna kadi, predvajanje glasbe preko vključenega radia in zvočnika ali priklop mp3 predvajalnika, odlagalno svetilko, odlagalno poličko in drog za brisače.

Priključna napetost masažne kadi je 220V.

Uporaba masažne kadi zmanjšuje stres in povečuje cirkulacijo krvi, ki je pomembna za ohranjanje notranje telesne stabilnosti. Učinek masažne kadi pozitivno vpliva na zmožnost gibanja in premikanja, zato je priporočljiva uporaba masažne kadi tudi po vadbi.

Najpomembnejše pri  postavitvi masažne kadi v vašo kopalnico je, da kupite masažno kad izdelano iz ustreznega materiala, s funkcijo dogrevanja vode in kar je še pomembnejše, z možnostjo ročnega čiščenja šob.
Vse naše masažne kadi so izdelane iz kvalitetnega akrila in imajo funkcijo dogrevanja vode ter samočistilni program. Akril zagotavlja dolgoletno uporabo, lep videz, enostavno čiščenje saj se ga umazanija le stežka prime in nezahtevno odpravljanje prask in odgrnin. Zaradi dodajanja snovi, kot so penila in dišave, se v ceveh in črpalkah nabirajo usedline, ki lahko povzročijo okvare. Postopek ročnega samočistilnega programa poskrbi, da očistimo šobe in črpalko masažne kadi.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 Masažna bana, masažna banja, banja z masažo, bana z masažo, kad z masažo, kopalniška oprema, kadi v kopalnici, kadi za kopalnico, kopalniške kadi.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...