Masažna kad GA-212-1Z R/L

Prijavite se na brezplačni webinar Vacuslim 48
in na modelu boste v živo videli kako preprosta je izvedba tretmaja in kako dobri so rezultati >>
Vidimo se v torek, 14.2.2023, ob 9.00 uri.

Masažna kad GA-212-1Z R/L

Brez DDV: 1.270,49 € Z DDV: 1.550,00 €

Masažna kad z najnovejšo tehnologijo in inovativnim dizajnom zagotavlja izjemno razvajanje in sprostitev.
Dimenzije: (1500/1600/1700/1800) x 800 x 650 mm.

3 talne zračen šobe,
6 stranskih vodnih šob,
3 hrbtne vodne šobe.

-radio, 
-samočistilni sistem, 
-dogrevanje vode, 
-digitalno upravljanje, 
-daljinsko upravljanje.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 37.09 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Masažna kad GA-212-1Z  z dimenzijami širine 800mm, višine 650mm, je na voljo v štirih različnih dolžinah (1500mm, 1600mm, 1700mm, 1800mm). Ponuja največje udobje za eno osebo v vaši kopalnici. Kopalniška oprema, ki predstavlja ne le nadstandard v vaši kopalnici, pač pa v teh napornih časih omogoča sprostitev na najvišji ravni – doma v vaši kopalnici.


Za Vaše udobje v masažni kadi  bodo poskrbele 3 talne zračne šobe, 6 stranskih vodnih šob in 3 hrbtne vodne šobe, katerih delovanje zagotavljata vodna črpalka z 0,75 kW(opcijsko: 1,1 kW) in zračna  črpalka z 0,75 kW moči. Dotok za mrzlo in toplo vodo v masažno kad je premera 15mm, odtok pa premera 60mm.Temperatura vode je nadzorovana preko digitalne nadzorne plošče in grelca vode z močjo 1,5 kW(opcijsko: 3 kW). Masažna kad ponuja masažo po prednastavljenih programih ali pa ročno nastavitev jakosti in frekvence brizganja šob. Digitalna masažna kad GA-212-1 nudi še ročno prho, podporo za glavo, osvetlitev dna kadi, predvajanje glasbe preko vključenega radia in zvočnika ali priklop mp3 predvajalnika, odlagalno svetilko, odlagalno poličko, počivalo za roko in drog za brisače.

Priključna napetost masažne kadi je 220V.

Uporaba masažne kadi zmanjšuje stres in povečuje cirkulacijo krvi, ki je pomembna za ohranjanje notranje telesne stabilnosti. Vzgon vode zmanjšuje pritisk in stres na sklepe in mišice. Učinek masažne kadi pozitivno vpliva na zmožnost gibanja in premikanja, zato je priporočljiva uporaba masažne kadi tudi po vadbi, saj zmanjša mišično krčenje in bolečino v sklepih.

Najpomembnejše pri postavitvi masažne kadi v vašo kopalnico je, da kupite masažno kad izdelano iz ustreznega materiala, s funkcijo dogrevanja vode in kar je še pomembnejše, s programom za čiščenje šob.
Vse naše masažne kadi so izdelane iz kvalitetnega akrila in imajo funkcijo dogrevanja vode ter samočistilni program. Akril zagotavlja dolgoletno uporabo, lep videz, enostavno čiščenje saj se ga umazanija le stežka prime in nezahtevno odpravljanje prask in odgrnin. Zaradi dodajanja snovi, kot so penila in dišave, se v ceveh in črpalkah nabirajo usedline, ki lahko povzročijo okvare.Samočistilni program poskrbi, da masažna kad sama avtomatsko pred uporabo in po uporabi očisti šobe in črpalki. 
Masažna bana, masažna banja, banja z masažo, bana z masažo, kad z masažo, kopalniška oprema, kadi v kopalnici, kadi za kopalnico, kopalniške kadi.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...