Masažna kad GA-313D |za 2 osebi|

Masažna kad GA-313D |za 2 osebi|

Brez DDV: 0,00 € Z DDV: 0,00 €

Masažna kad z najnovejšo tehnologijo in inovativnim dizajnom zagotavlja izjemno razvajanje in sprostitev.

Dimenzije:
1800 x 900 x 650 mm.

8 talnih zračnih šob,
2 x 5 hrbtnih vodnih šob,
4 stranske vodne šobe.

- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Masažna kad GA-313D  z dimenzijami 1800 x 900 x 650 mm ponuja največje udobje za dve osebi v vaši kopalnici. Kopalniška oprema, ki predstavlja ne le nadstandard v vaši kopalnici, pač pa v teh napornih časih omogoča sprostitev na najvišji ravni – doma v vaši kopalnici.


Za Vaše udobje v masažni kadi  bo poskrbelo 8 talnih zračnih šob, 2 x 5 hrbtnih vodnih šob in 4 stranske vodne šobe, katerih delovanje zagotavljata vodna črpalka z 0,75 kW(opcijsko: 1,1 kW) in zračna  črpalka z 0,75 kW moči. Dotok za mrzlo in toplo vodo v masažno kad je premera 15mm, odtok pa premera 60mm.Temperaturo vode se preko grelca vode z močjo 1,5 kW(opcijsko: 3 kW) nastavlja ročno. Masažna kad ponuja  ročno nastavitev jakosti in frekvence brizganja šob. Masažna kad GA-313D nudi še fleksibilno ročno prho, nadzorno ploščo, naslona za glavi in osvetlitev kadi.

Priključna napetost masažne kadi je 220V.

Uporaba masažne kadi zmanjšuje stres in povečuje cirkulacijo krvi, ki je pomembna za ohranjanje notranje telesne stabilnosti. Učinek masažne kadi pozitivno vpliva na zmožnost gibanja in premikanja, zato je priporočljiva uporaba masažne kadi tudi po vadbi.

Najpomembnejše pri postavitvi masažne kadi v vašo kopalnico je, da kupite masažno kad izdelano iz ustreznega materiala, s funkcijo dogrevanja vode in kar je še pomembnejše, s programom za čiščenje šob.
Vse naše masažne kadi so izdelane iz kvalitetnega akrila in imajo funkcijo dogrevanja vode ter samočistilni program. Akril zagotavlja dolgoletno uporabo, lep videz, enostavno čiščenje saj se ga umazanija le stežka prime in nezahtevno odpravljanje prask in odgrnin. Zaradi dodajanja snovi, kot so penila in dišave, se v ceveh in črpalkah nabirajo usedline, ki lahko povzročijo okvare.Samočistilni program poskrbi, da masažna kad sama avtomatsko pred uporabo in po uporabi očisti šobe in črpalki. 

1. Kad
2. Keramika
3. Zračna šoba
4. Vodna šoba
5. Talna luč
6. Manjša, barvna, LED luč
7. Vgrajena luč
8. Odtok
9. Nadzorna plošča
10. Dotok vode za slap
11. Fleksibilen tuš
12. Ventil hladne vode
13. Ventil vroče vode
14. Nastavitev moči dotoka/tuša
15. Nastavitev zraka
16. Povratni vod vode
17. Požiralnik


 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 


Masažna bana, masažna banja, banja z masažo, bana z masažo, kad z masažo, kopalniška oprema, kadi v kopalnici, kadi za kopalnico, kopalniške kadi.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...