Masažna kad GA-315 R/L

Saloni, najemite diodni laser TrisCAM za trajno neboleče odstranjevanje dlak in navdušite stranke >>
Tretmaji se izvajajo skozi celo leto!

Masažna kad GA-315 R/L

Brez DDV: 811,48 € Z DDV: 990,00 €

Masažna kad z najnovejšo tehnologijo in inovativnim dizajnom zagotavlja izjemno razvajanje in sprostitev.

Dimenzije: (1510/1610/1710) x 810 x 545 mm.

2 hrbtni vodni šobi,
8 stranskih vodnih šob.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 25.26 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Masažna kad GA-315  z dimenzijami širine 810mm, višine 545mm, je na voljo v treh različnih dolžinah(1510mm, 1610mm, 1710mm). Ponuja največje udobje za eno osebo v vaši kopalnici. Kopalniška oprema, ki predstavlja ne le nadstandard v vaši kopalnici, pač pa v teh napornih časih omogoča sprostitev na najvišji ravni – doma v vaši kopalnici.


Za Vaše udobje v masažni kadi  bodo poskrbele 2 hrbtni vodni šobi in 8 stranskih vodnih šob, katerih delovanje zagotavlja vodna črpalka z 0,75 kW(opcijsko: 1,1 kW) moči. Dotok za mrzlo in toplo vodo v masažno kad je premera 15mm, odtok pa premera 60mm. Masažna kad ponuja  ročno nastavitev jakosti in frekvence brizganja šob. Masažna kad GA-203-1 nudi še ročno prho, podporo za glavo, osvetlitev dna kadi in podporo za roke.


Priključna napetost masažne kadi je 220V.

Uporaba masažne kadi zmanjšuje stres in povečuje cirkulacijo krvi, ki je pomembna za ohranjanje notranje telesne stabilnosti. Učinek masažne kadi pozitivno vpliva na zmožnost gibanja in premikanja, zato je priporočljiva uporaba masažne kadi tudi po vadbi.

Najpomembnejše pri postavitvi masažne kadi v vašo kopalnico je, da kupite masažno kad izdelano iz ustreznega material in s programom za čiščenje šob.
Vse naše masažne kadi so izdelane iz kvalitetnega akrila in imajo funkcijo samočistilni program. Akril zagotavlja dolgoletno uporabo, lep videz, enostavno čiščenje saj se ga umazanija le stežka prime in nezahtevno odpravljanje prask in odgrnin. Zaradi dodajanja snovi, kot so penila in dišave, se v ceveh in črpalkah nabirajo usedline, ki lahko povzročijo okvare.Samočistilni program poskrbi, da masažna kad sama avtomatsko pred uporabo in po uporabi očisti šobe in črpalki.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 Masažna bana, masažna banja, banja z masažo, bana z masažo, kad z masažo, kopalniška oprema, kadi v kopalnici, kadi za kopalnico, kopalniške kadi.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...