Masažna krema za oblikovanje telesa in zmanjšanje maščob z ekstraktom paprike 500ml

Več kot 5 kosov na zalogi

Brez davka: 22,46 € Z davkom: 27,40 €

Slimming massage cream with paprika extract
Masažna krema za oblikovanje telesa in zmanjšanje maščob - z ekstraktom paprike

-  Ključne učinkovine: Ekstrakt paprike * Ekstrakt njivske preslice * Ekstrakt hmelja * Ekstrakt bršljana * Ekstrakt lista oreha *.
-  Namen: za globinsko termično masažo z anticelulitnim in shujševalnim učinkom, za izboljšanje tonusa in izgleda kože, za stimulacijo krvnega in limfnega obtoka.
-  Priporočljiva: za izvedbo masaže pri vidnem celulitu, za zmanjšanje maščobnih blazinic, za odpravo povešene kože, za odpravo puste in slabo prekrvavljene kože.
-  Aktivne sestavine masažne kreme omogočajo toplotni učinek, zmanjšajo maščobne obloge in izboljšajo čvrstost kože.
-  Stimulira krvno in limfno cirkulacijo.
-  Deluje razstrupljevalno saj pospešuje odplavljanje toksinov in razgrajenih maščobnih celic.
-  Priporoča se kot zaključek intenzivnega anticelulitnega tretmaja s cimetom ali kot samostojna izvedba masaže na problematičnih področjih telesa.
-  Koža postane bolje prekrvavljena, lepšega videza in bolj čvrsta.

 

Krema se uporablja v profesionalne namene, na voljo pa je tudi končnim kupcem.

Brez stroškov poštnine jo lahko kupite v kozmetičnih salonih po Sloveniji - pišite nam, pa vam sporočimo kje blizu vas je kakšen.

Opis izdelka

Shujševalna masažna krema z ekstraktom paprike se uporablja kot zaključek izvedbe intenzivnega anti-celulitnega tretmaja v kombinaciji z izvedbo masaže.

 

Kako učinkuje?

Masažna krema z ekstraktom paprike in drugimi aktivnimi učinkovinami poskrbi za globinsko anticelulitno nego ter oblikovanje telesa in zmanjševanje maščob. Redna uporaba masažne anticelulitne kreme s papriko poveča prekrvavljenost kože in jo učvrsti, s čimer se zmanjša vidnost maščobnih oblog, koža pa postane lepša in bolj napeta.

 

Kako zmanjšati celulit?

Celulit in pomarančno kožo lahko odpravite le z veliko gibanja, profesionalnimi tretmaji v kozmetičnem salonu ter redno in intenzivno masažo problematičnih mest s kakovostno anticelulitno kremo, ki poskrbi za pospeševanje cirkulacije in razgrajevanje maščobnih oblog.

Masažna anticelulitna krema z aktivnim ekstraktom paprike ne vsebuje barvil, zato pa se v njej skrivajo ekstrakti rastlin, kot so paprika, njivska preslica, hmelj in bršljan, ter listov oreha, ki se že stoletja uporabljajo za nego kože. Naravne sestavine in učinkovine poskrbijo za intenzivno delovanje in izboljšanje cirkulacije ter odstranjevanje toksinov iz telesa. Anticelulitna masažna krema s papriko ima tako tudi razstrupljevalni učinek.

 

Komu je namenjena krema?

Masažna krema za oblikovanje telesa in zmanjšanje maščob z ekstraktom paprike se uporablja kot zaključek profesionalne anticelulitne nege v kozmetičnem salonu, primerna pa je tudi za domačo nego. Kremo se z intenzivno masažo dobro vtre v kožo ter tako omogoči njeno globinsko delovanje.

 

Masažna krema ima intenzivni učinek izgorevanja maščob.

Zaradi naravnih aktivnih sestavin (njivska preslica, bršljan, hmelj, list oreha) in ekstrakta paprike omogoča stimulacijo krvne in limfne cirkulacije, pospešuje odplavljanje toksinov in maščobnih skupkov iz podkožja.

Zagotavlja učinkovito rešitev za odpravljanje simptomov celulita.

Po uporabi postane površina kože gladka in žametno mehka.

Brez barvil! Za profesionalno uporabo!

 

Pakiranje: 500 ml
Šifra: 02020211212927000
EAN: 5997803931080  Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Sestavine (INCI): 

Shujševalna masažna krema z ekstraktom paprike INCI

Odgovorna oseba: Stella Zrt. H-1142 Budapest, Szőnyi út 41.


 Profesionalna kozmetika Lady Stella. Kozmetični izdelki. Prodaja kozmetične in frizerske opreme.

Mnenja strank