Masažna terapevtska miza Rora Fox-2234A | Acrum |

Saloni, najemite diodni laser TrisCAM za trajno neboleče odstranjevanje dlak in navdušite stranke >>
Tretmaji se izvajajo skozi celo leto!

Masažna terapevtska miza Rora Fox-2234A | Acrum |

Brez DDV: 1.323,77 € Z DDV: 1.615,00 €

 Specifikacije: 


3x elektromotor,
Oblazinjenje: PU usnje - bele barve - cca.8 cm,
Dvig: 55 - 95 cm,
Mere: 200 x 73 / 92 cm ,
Max obremenitev: 200kg ,
Teža: 83kg.
Pakiranje: 204 x 75 x 55cm ,
Bruto teža: 98kg.
Barva: bela.

Dobava v sestavi, kot na sliki - s kolesi, nasloni za roke in rolojem za papirnate brisače.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 38.75 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Dobava 14 dni
Opis

Masažna terapevtska miza Rora Fox-2234A

Masažna terapevtska miza Rora Fox-2234A

Terapevtska električno nastavljiva masažna miza Fox-2234A bo navdušila vsakega maserja in terapevta, saj omogoča dvig celotne površine od 55 do 95 cm. V tem razponu bo vsakdo našel pozicijo, katera mu bo popolnoma ustrezala. Prilagajanje je omogočeno celo do te mere, da se lahko uporablja tudi v kiropraktiki.

Za lažje upravljanje mize skrbijo trije elektromotorji, ki so med svojim delovanjem izredno tihi in ne povzročajo nobenih tresljajev in vibracij, kar bo pripomoglo k dodatnem udobju pri vaših strankah.

 

 masažna miza

 

Masažna miza je primerna za izvajanje vseh vrst masaž, tako klasičnih kot specializiranih. Lahko jo uporabite za izvajanje klasične masaže celega telesa ali le posameznega dela telesa. Prav tako je primerna za izvajanje športnih, terapevtskih in proticelulitnih.
Posebnost masažne mize je maksimalno prilagajanje pozicije za nemoteno izvajanje katerekoli vrste masaže z najmanj napora. Še posebej za izvajanje terapevtske masaže, kjer je nastavitev mize ključnega pomena.

masažna miza

 

Ogled masažne mize    
Po predhodnem dogovoru si je možno masažne mize ogledati praktično kadarkoli. Tudi v večernih urah in tekom vikenda.  Saj je zaradi delovnega tempa to pogosto edina možnost, da si vzamemo čas za nakup delovnih pripomočkov.

Dobavni rok
V vsakem trenutku imamo v našem razstavnem salonu na zalogi več različnih modelov masažnih miz. V primeru, da vaše izbrane masažne mize trenutno ni na zalogi, jih je pa večina dobavljiva v nekaj dneh.

Oblazinjenje
Za popolno udobje vaših strank bo poskrbelo oblazinjenje masažne mize. Kompaktno 8 cm debelo peno prekriva kvalitetno PU usnje, katero je izredno vzdržljivo in enostavno za čiščenje.

Stabilnost
Za premikanje masažne mize so nameščena štiri kolesca, katera se zložijo. Ko pa so kolesca zložena, pa je sama miza izredno stabilna zaradi kompaktnega ogrodja same masažne mize.

Nega obraza
Masažna miza je priročna tudi za izvajanje vseh vrst tretmajev obraza.

    masažna miza

 

Nastavljanje s pomočjo elektromotorjev
Za enostavno upravljanje masažne mize skrbijo trije elektromotorji, s pomočjo katerih se nastavlja višina, naklon hrbtnega dela in naklon spodnjega dela mize. Upravljanje z elektromotorji bo konkretno olajšalo vaše delo pri nastavljanju pozicije mize.  Vašim strankam pa bo precej udobneje med spreminjanjem pozicije masažne mize.

Dostava
Za način dostave masažne mize se dogovorimo z vsako stranko posebej, da skupaj izberemo možnost katera vam najbolj ustreza. Kupljen izdelek vam lahko dostavimo mi, lahko ga sami prevzamete, ali pa vam ga pošljemo po pošti.

 

V kolikor masažne mize ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 

Oglejte si še ostale masažne mize in prenosne masažne mize.


Če želite najlažjo prenosno masažno mizo na tržišču, je v ponudbi Aluminijasta prenosna masažna miza, katere model ''S''  tehta le 11 kg.

Oglejte si še IPL+RF laser napravo eLite CAR (kliknite na sliko).

                IPL+RF laser naprava eLite CAR
                         Vrhunski IPL+RF laser  

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

Masažne mize. Masažna miza.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...