Masažna kad ART - Kyoto

-8% na kvalitetne masažne kadi >>

Hitra dobava masažnih kadi, 3-5 tednov.

Masažna kad ART - Kyoto

1.640,00 €

Brez DDV: 1.236,72 € Z DDV: 1.508,80 €

Dimenzije masažne kadi Kyoto:


  • Širina: 75 / 80 / 90 cm (po izbiri)


  • Višina: 62 cm


  • Dolžina: 140 / 150 / 160 / 170 / 180 / 190 ali 200 cm (po izbiri)

1.640,00 €

Brez DDV: 1.236,72 € Z DDV: 1.508,80 €

- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Masažna kad izdelana v Nemčiji predstavlja vrhunec sproščanja, in to kar v vašem domu!

 

Masažna kad Kyoto je izvrstna kad izjemno visoke kakovosti katero krasi njena izredno elegantna vendar simplistična zasnova, ki spada v prav vsako kopalnico.

 

Masažna kad z LED osvetlitvijo Kyoto vsebuje nekaj ključnih prednosti, katere jo naredijo superiorno od kopice ostalih masažnih kadi:

 

Vsebuje vodoodporen računalniški terminal, preko katerega lahko z lahkoto upravljate vse njene funkcije; od prižiganja ter ugašanja LED osvetlitve do jakosti in smeri šob.

 

Same šobe prekrivajo velik del masažne kadi, saj jih masažna kad vsebuje kar 14 - 16 (odvisno od dimenzij same kadi), vsaka izmed njih pa je visoko kvalitetna in kromirana. Zaradi samega števila in kvalitet šob je poskrbljeno da je za vaše maksimalno udobje, z vodnimi masažnimi curki prekrit prav vsak pomemben predel kadi. Poleg te vrhunske zasnove pa je možna tudi nadgradnja stranskih šob v sijajne "slimline" šobe, ki so za razliko od navadnih šob veliko bolj prijetne zaradi njihove minimalne izbočenosti iz kadi.

 

Za vzdušje ter dodatni relaksacijski efekt je poskrbljeno s strani prijetnih LED lučk, katerih efekt je viden najbolje, ko je kad napolnjena z vodo. Lučke vsebujejo kar 8 različnih barv, med katerimi kad avtomatsko izmenjuje.

 

Na voljo brez armature / dodatkov (dovod vode / regulatorja vroče / hladne vode / ročni tuš z zložljivo cevjo), z medeninasto armaturo, ali s sistemom Viega Trio (polnjenje preko preliva, potrebujete zgolj 1/2 inčni termostatski mikser!). V primeru da izberete kad brez dodatkov, lahko uporabite lastno opremo (prha, dovod vode). Tu tiči tudi ena izmed ključnih prednosti masažne kadi ART - Kyoto, saj jo lahko preprosto zamenjate z vašo trenutno kadjo, brez potrebe po dodatnih stroških.

 

 

Zaradi posebne konstrukcije te res luksuzne masažne kadi, je mehanski odtok vode tako dober, da za seboj pusti manj kot 0.5 % odvečne vode (dovoljena EU norma: 2.0 %). Za vse bakterije ki bi se lahko nabirale v kadi je poskrbljeno, saj za kakršenkoli preostanek bakterij poskrbi integrirana "ozone dezinfekcija".

 

Masažna kad za dodatno raven relaksacije in udobnosti vsebuje mehke in obložene naslone za glavo.

 

Kad je opremljena s senzorjem za raven vode, ki preprečuje začetek delovanja črpalke, dokler raven vode ne doseže senzorja. Poleg tega pa črpalka vsebuje tudi zaščito pred suhim delovanjem.

 

Masažna kad z led osvetlitvijo je dobavljiva tudi v večih dimenzijah, katere spremenijo tudi količino vode ki jo sprejme. Npr; Pri dolžini 170 cm kad drži kar 140 litrov vode, pri dolžini 180 cm, drži 160 litrov ter pri dolžini 190 cm, drži 180 litrov vode.

 

Priklopi za elektriko, vodo ter odtok so izredno fleksibilni in zato ponujajo povsem enostavno montažo. Vse kar potrebujete v primeru da naročite masažno kad z armaturo sta dve 1/2 inčne cevi za toplo in mrzlo vodo.

 

Masažna kad je zavarovana s prvovrstno zaščito / standardom DIN57100 / VDE 0100-701.

 

Si želite masažno kad v točno specifični barvi oziroma barvnem odtenku? Pri nas je to možno! Spodaj se nahaja tabela devetih različnih barv, vsak izmed njih pa vsebuje še svoje posebne odtenke, kar na koncu nanese na kar 213 različnih barvnih odtenkov med katerimi lahko izbirate.

 Barve so kvalitetno nanešene po celotni akrilni površini kadi ter prevlečene / premazane s prozornim zaščitnim slojem. Barve se lahko malenkostno spreminjajo glede na tip in velikost zaslona, preko katerega jih gledate. Ravno zato je potrebno poudartit da so barve v tej tabeli najbližji možen približek končnih barv! Dobavni rok se ob izbiri RAL barve podaljša za vsaj dva tedna.

 

Tehnične specifikacije:

  • Širina: 75 / 80 / 90 cm (po izbiri)

  • Višina: 62 cm

  • Dolžina: 140 / 150 / 160 / 170 / 180 / 190 ali 200 cm (po izbiri)

  • Material: s steklenimi vlakni okrepljena plastika, površina izdelana iz akrila

  • Nameščeno v tleh masažne kadi: utrjena lesena tla 22 mm

  • Ogrodje: nerjaveče jeklo

  • Po višini nastavljive noge (za lažjo postavitev na neravnih tleh)

  • 14 - 16 močnih masažnih šob (do 170 cm -> 14 šob, od 180 cm naprej -> 16 šob)

  • Z možnostjo ultra tankih, kromiranih slimline šob (ob straneh) ali standardnih kromiranih šob

  • Podvodne LED luči z osmimi barvami

  • 2 x naslonjalo za glavo

  • Z ali brez armature

  • Vodna črpalka Balboa, z integrirano zaščito pred "suhim delovanjem". 900 W / 1.2 HP / 220 V / 50 Hz

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...