Masažne kadi

Masažna kad je del kopalnice, ki vam ob pravilni izbiri nudi izjemno zadovoljstvo. Masažne kadi podjetja ART-PE so visoke kakovosti, izdelane z najsodobnejšimi tehnikami. Vse masažne kadi so maksimalno opremljene, kar vam omogoča udobno, dolgotrajno  in varno uporabo.

Najpomembnejše pri nakupu masažne kadi je dvoje: dogrevanje vode in samočistilni program.
Masažna kad brez funkcije dogrevanja vode je praktično neuporabna. Voda v masažni banji namreč kroži pri čemer se izjemno hladi. Pri uporabi zračne masaže, dovaja v kad še "mrzel" zrak iz prostora, ki dodatno hladi vodo. Tako se voda v desetih minutah ohladi za več kot 3 stopinje, kar pa pomeni, da vas bo v masažni kadi zeblo. Tako je zelo pomembno, da ima masažna kad grelec, ki vam bo termostatsko dogreva vodo na želeno temperaturo. 

Samočistilni program pa je pomemben zaradi dolgotrajnosti uporabe masažne kadi. V  masažno banjo običajno dodamo dišave, penila in podobno, s čimer dosežemo še blagodejni učinek sprostitve, te snovi pa poskrbijo za poškodbe na šobah in črpalki. Samočistilni program pri naših masažnih kadeh poskrbi, da boste s pritiskom na gumb po vsaki uporabi vklopili poseben program čiščenja, ki bo samodejno poskrbel, da se bodo tako šobe kot črpalka masažne kadi samodejno očistile.

Poleg zgoraj omenjenih funkcij imajo naše masažne kadi tudi radio, ozvočenje, daljinsko upravljanje, večji modeli filtrirni sistem. Ozoniator poskrbi za sterilizacijo vode, digitalne nastavitve pa za najudobnejše razvajanje. Nastavlja se lahko tako interval, kot jakost posameznih masaž. Masažne kadi imajo tudi funkcijo hitrega izklopa in timerja. 

Masažne kadi dobavljamo po naročilu kupca, dobavni rok je okoli 60 dni oz. po dogovoru ob naročilu. Občasno imamo nekatere modele na zalogi.

Splošna garancija velja 12 mesecev na vse dele, možno pa je podaljašanje do treh let.

Produkti z oznako GA, GL in GSPA so proizvod priznanega podjetja iz Kitajske z dolgoletno tradicijo v proizvodnji opreme.

Loading...