Maska za telo Morske alge | Aroma Herbal

Z nakupom na art-kozmetika.com sodeluj v nagradni igri za 3 dni v Four stars house - hiši s pokritim bazenom, jakuzijem in savno >>


Maska za telo Morske alge | Aroma Herbal

Maska za telo Morske alge | Aroma Herbal


Maska za telo Morske alge Aroma Herbal je maska za telo nasičena z morskimi minerali, ki kožo vlažijo in jo napenjajo.

- +
  • Zaloga Dobava 1-3 dni
Opis

Maska za telo Morske alge | Aroma Herbal 250g - 750g

Maska za telo Morske alge Aroma Herbal je maska za telo nasičena z morskimi minerali, ki kožo vlažijo in jo napenjajo. Morske alge v maski za telo. Morske alge so odličen preparat za glajenje starostnih gub in vračanje mehkobe ter napetosti koži. Morske alge izboljšajo količino kisika, ki ga dobi telo.

Rezultat uporabe maske za telo Morske alge je bolj gladka in napeta koža ter zmanjšanje izgleda vidnega celulita na določenih predelih.

 

Navodila za uporabo:

Suho masko Morske alge prelijte z dvema deloma vode ter dodajte par kapljic že pripravljenega masažnega olja. Nato počakajte, da zmes vode in suhe maske Morske alge nabrekne in jo nato uporabite kot oblogo ali obkladek. Suho masko Morske alge lahko nanesete lokalno na le en predel ali pa po celem telesu. Najboljša kombinacija bo, če jo kombinirate z glino, saj je tako nanos lažji.

 

Sestavine / ingredients (INCI):    

Laminaria Digitata PowderOdgovorna oseba: AROMA HERBAL d.o.o., Litijska cesta 148, 1000 Ljubljana Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...